проблем при мокро време
проблем при мокро време
видях доста теми с подобен проблем.. колата прекъсва гасне в движение дави се ... и се когато е мокро като се стопли си е окей ходих днес на диагностика пръскаха ми с вода в/у бобината и в/у капачката и на компа показа 4е е от бобината и от кабела който излиза от нея и въпроса ми е ..коя марка бобина да взема ..видях че беру е хубава марка но е 120 лв.. в момента са ми малко много и искам да попитам дали някой е ползвал ремко-75 лв хоффер - 70лв и транспо-95 някаде имам спомен че пишеше за ремко нещо ма не мога да го намеря .. та дайте акъл коя да взема 

Re: проблем при мокро време
слагаи беру... евтиното винаги излиза скъпо... аз съм с беру и съм супер доволен дори и свещите са ми беру
- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наскоро ми беше изгоряла мойта.сложиха ми някаква HUGO(мисля 4е е немска).бобината струваше 98лв и 20лв ми взеха за работата.за сега нямам никакви проблеми
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
2х70>120 
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По добре я свали бубината и почисти клеймите и всичко свързано с клейми и кабелни обувки около нея... 
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Според мен проблема е по-скоро в кабела а не в бобината, щото в 90% от случите тя изгара от раз(е, има и случаи когато ту работи, ту не, но това е от комутатора и се случва доста рядко), а това да ти я напръскат с вода е пълна простотия според мен 
- jorkatacool23
- Автомобил:
- Двигател:
И според мен е от кабела,но ако е наистина бобина вземай беру,не прави компромиси,защото проблемите ще продължават...
Re: проблем при мокро време-решен
оказа се бобина и централния кабел ама аз смених всичките кабеляци за секи случеи и проблема исчезна сухо мокро пушка е

Много хора са доволни от марката BERU и съм убеден че няма да сбъркаш.
Аз съм с втора употреба Telefunken и няма грижи!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
жоро1 написа:Много хора са доволни от марката BERU и съм убеден че няма да сбъркаш.
Моята телефункен се предаде преди седмица и сега съм с бреми. Направи ми впечатление обаче, че когато разглобих телефункена вътре ясно се вижда щампа БЕРУ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”