1. Имам Г3 2.0 16v прави ми впечатление че когато го набримча и поднесе.. или се засуче доста нещо почва да пиука някаде от десния ми край на таблото.. какво ще рече това ?
2. Сложих 16ки.. с 205/55 гуми.. джантата е 7j и опира отзад.. смених пружините .. с чисто нови.. и пак .. при 1-2ма човека зависи от теглото опира при всякаква скорост.. някакво решение освен по - ниски гуми ?
Няколко въпросчета..
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Няколко въпросчета..
1. Поднасянето съм виждал толкова скъсани тампони на двигателя (задните), че същия се суче като млада върба и дърпа волана страшно.
2. Проблема се решава или със спортно твърдо окачване или със изрязване на веждите малко, поне ръбчето.
2. Проблема се решава или със спортно твърдо окачване или със изрязване на веждите малко, поне ръбчето.
To .. за тампона ясно..
ама тва пиукане е от някакъв зуумер.. или пищялка.. и немога да разбера за какво предупреждава.. блокаж на деференциала ли е.. или нещо друго...
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
То в десния край на таблото няма зумери. Те са при бушоните и на самото табло зад километража. Като писука пуска ли се плафона и забележи на фарове ли го прави!
Може да се бъркам за мястото на писукане, плафона не се пусна.. а за фаровете аз винаги карам на фарове.. а относно джантата, рязането на веждичките трябва да е от вътрешния край нали? И нали няма да почне да гние.. ?
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Да от вътре. За писукането най-вероятното писукане идва от повреден бутон на някоя от вратите или капаците от което се задейства зумера за отворена врата като си на фарове!
Хм... интересното е, че никога не съм го чул зумера за фаровете .. (май даже нямам такъв) 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”