колеги моля погледнете това клипче ..... не толкова самото него ! А ЧОВЕКА КОЙТО БЕШЕ ЕДИН ОТ НАС ..... ЛЪЧЕЗАР КОЛЕВ - ЛАНДИКАР ..... ЛИПСВАШ НИ ... ДОРИ И ГОДИНА СЛЕД ТОВА ТРАГИЧНО СЪБИТИЕ.
Не винаги живота ни поднася рози и мед ... не винаги пием бейлис със сметана ... не винаги се усмихваме ... не винаги плачем от радост и не винаги казваме "щастлив съм" .... Това "не винаги" събира моменти като този ... моменти ,които те изкарват от този свят за секунда и ти припомнят че си толкова крехък като човек и същество ... че всеки един момент можеш да се разделиш с единственото което е на първо място .... живота ти ! И дори когато това стане .... ти не напускаш този свят сам ... с теб умираме всички ние които те държим в сърцата си като приятел .... умира част от нас която принадлежи на теб .... умира част от желанието за живот ... за смях , за сълзи.... Един колега ми каза "това с което се занимаваме или ни е хоби не е проста работа .... и не трябва да се подценява" .... Това което правеше Лъчо и хората като него продължават да правят се нарича не просто спорт а един СМИСЪЛ И ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДУМИТЕ КРАСОТА,СИЛА,АЕРОДИНАМИКА И ДУХ СЪБРАНИ В ЕДНО .... КОМБИНИРАНИ С НЕГОВИТЕ УМЕНИЯ .... РАЖДАХА ЕДНА
ЕДИНСТВЕНОСТ НА ПИСТАТА И ИЗВЪН НЕЯ .... ЛИПСВАШ НИ .... ЧАСТ ОТ НАС УМРЯ НА 8МИ МАРТ 2008 ГОДИНА ! ! ! ЧАСТ ОТ НАС СЕГА Е С ТЕБ КЪДЕТО И ДА СИ.... РАДВАЙКИ СЕ И ВДИГАЙКИ ПОРЕДНАТА КУПА ......
http://vbox7.com/play:2b089717