Автобояджийски магазини къде ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
Автобояджийски магазини къде ?
Колеги имам следния въпрос.Не знам дали темата е за тук.Ако не е съжалявам. Къде в района на Младост и в близост има автобояджийски магазини, където могат да ти направят желаната от теб боя и да я затворят във флакон (спрей). И къде мога да си купя от преубразувателя на ръжда на WURTH в по-малка разфасовка или да ми отлеят, тъй като във Вюрт не продават по малко от 1 литър който е 80 лева а на мен ми трябва не повече от 200-300 мл. Моля за съдействие.Благодаря предварително. 

- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Автобояджийски магазини къде ?
Хайде де никой ли не знае 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Магазини знам два в Горубляне - единият е като караш по Самоковско шосе покрай автоборсите (спуснал си се от Цариградско), след самите борси има едно магазинче за тунинг щуротии - Тонекс, та точно след него е магазина - там правят и коректорчета (в шишенце от лак за нокти), пълнят и спрейове...
Другото място е при Окото - светофара, който съединява пътя, идващ от автоборсите и пътя, идващ от Горублянско ханче - караш посока Околовръстното и след 50-на метра вляво в една мисля оранжева къща (последната от редицата)...
Другото място е при Окото - светофара, който съединява пътя, идващ от автоборсите и пътя, идващ от Горублянско ханче - караш посока Околовръстното и след 50-на метра вляво в една мисля оранжева къща (последната от редицата)...
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
Ако не е още късно - има магазин при КАТ - София, под моста на метрото има бензиностансия на "Петрол", зад нея е магазина. Цените са достъпни, хората любезни. Има и автоаксесоари в магазина.
- swissmad
- Автомобил:
- Двигател:
Petyoffy написа:Ако не е още късно - има магазин при КАТ - София, под моста на метрото има бензиностансия на "Петрол", зад нея е магазина. Цените са достъпни, хората любезни. Има и автоаксесоари в магазина.
Да има ,но боите има са на водна основа и не стават за частично пребоядисване.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”