Има ли някой представа към коя фирма можем да се обърнем за направата на такъв шкаф. Идеята е че ще стои на тераса и ще може добре да съхранява от влага и всякакво външно въздействие. Искам да обърна внимание, че не става въпрос за ПВЦ шкаф за баня. Това което имам предвид е по-голямо - с размерите на...да речем... малък гардероб. Рамката е направена от PVC дограма а стените предполагам че трябва да са от ПВЦ за стенна облицовка.
...но тези последните са чиста проба предположения...видях такъв един на една тераса, но едва ли можех да търся хората които живеят там за да питам откъде са си го поръчали.

шкаф от ПВЦ материал
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Re: шкаф от ПВЦ материал
пластмасови шкафове тип гаредроби има в практикер, бриколаж
водят ги шкафове за инструменти.
на правените от профили за дограма стените са от два слоя PVC а посредата фибран/ тип сандвич/
материала се ползва за направата на интериорни врати за бани от PVC.
отиваш в най-близката фирма за дограма и ще решиш проблема.
водят ги шкафове за инструменти.
на правените от профили за дограма стените са от два слоя PVC а посредата фибран/ тип сандвич/
материала се ползва за направата на интериорни врати за бани от PVC.
отиваш в най-близката фирма за дограма и ще решиш проблема.
- fichtenweg

- smg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тези шкафове имат един сериозен недостатък.
Много са нестабилни зареди малката си маса. И трябва внимателно да се позиционират нещата в тях. В "Практис" и "Бриколаж" ги има...около 150лв. струваха по спомен. Даже май в "Бриколаж" имаха и някаква промоция...
Много са нестабилни зареди малката си маса. И трябва внимателно да се позиционират нещата в тях. В "Практис" и "Бриколаж" ги има...около 150лв. струваха по спомен. Даже май в "Бриколаж" имаха и някаква промоция...
- fichtenweg
smg, по конкретно става дума за втория тип за който обясни golfer - тези направени от профили за дограма на които стените са два слоя PVC а посредата фибран/ тип сандвич/ - тези определено не мисля че са толкова леки.
- smg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моя грешка тогава 
Дано съм помогнал на някои друг.

- fichtenweg
smg написа:моя грешка тогава
на мен също помогна, определено в големите магазини нямаше да ми кажат за това, че са твърде леки и неудобни за ползване. Така или иначе е хубаво да знам (пък и не само аз) какво да заобикалям

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
fichtenweg написа:smg, по конкретно става дума за втория тип за който обясни golfer - тези направени от профили за дограма на които стените са два слоя PVC а посредата фибран/ тип сандвич/ - тези определено не мисля че са толкова леки.
Това което описваш като материал за страните го водят "термопанел" и мисля че ще бъдеш неприятно изненадан от цената му за квадрат,ще ти излезе златен този гардероб....

- fichtenweg
Stivi написа:fichtenweg написа:smg, по конкретно става дума за втория тип за който обясни golfer - тези направени от профили за дограма на които стените са два слоя PVC а посредата фибран/ тип сандвич/ - тези определено не мисля че са толкова леки.
Това което описваш като материал за страните го водят "термопанел" и мисля че ще бъдеш неприятно изненадан от цената му за квадрат,ще ти излезе златен този гардероб....
кажи да видим колко е, а пък ако наистина излезе толкова скъпо, тогава може само пвц да се ползва, не термопанел,
аз си мисля че цената повече ще се вдигне заради пвц профилите които правят рамката, отколкото от материала за стените
...факта че съм виждал такива все пак означава че са достатъчно достъпни за да си ги позволяват хората. Ние така или иначе ще си направим такъв, ще дам информация накрая колко е излязло.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Аз лично си правих справка в една фирма колко ще ми излезе шкафче за тераса от ПВЦ с размер В1м Ш0.5м Д0.5м и набързо се отказах защото ми дойде около 400лв. 
Просто цената на материала е много висока...

Просто цената на материала е много висока...
Аз мога да ти предложа друго.
ПВЦ за рекламната индустрия, нарязано на размери, точни с предварително проектче и после лепено с лепила.
Може да се направят и с пантички и т.н., абе шкафче.Трябва ти само търпение, за лепенето и идея за изработката.
ПВЦто подлежи на боя и може да направи каквото пожелаеш.
П.П. цената за м2, за 10 мм дебелина, която според мен е идеална е 32 лева.
ПВЦ за рекламната индустрия, нарязано на размери, точни с предварително проектче и после лепено с лепила.
Може да се направят и с пантички и т.н., абе шкафче.Трябва ти само търпение, за лепенето и идея за изработката.
ПВЦто подлежи на боя и може да направи каквото пожелаеш.
П.П. цената за м2, за 10 мм дебелина, която според мен е идеална е 32 лева.
- fichtenweg
хммм...evgenyh, дори и с най-евтините пвц профили ли пак ще гони такива цифри
...иначе това с ПВЦ-то за реклами идеята не е никак лоша, но ще се получи ли в крайна сметка нещо на което може да се разчита да съхранява вещи на открито.
...иначе това с ПВЦ-то за реклами идеята не е никак лоша, но ще се получи ли в крайна сметка нещо на което може да се разчита да съхранява вещи на открито.
Разчита в какъв смисъл?
Все пак се правят обемни букви и табели на които се дава известен живот.
Ако го запечаташ с някаква боя, няма да има следи от слънцето, като стареене на материала - жълтее.
Освен това, едно с лепилото ще се залепи, а може и някакви рапидки да се навият за сигурно.
Какво толкова има да се държи на терасата, че да те притеснява нещо.
Пробвай при някой дърводелец, да видиш колко ще струва и там, все пак сравни няколко цени.
Все пак се правят обемни букви и табели на които се дава известен живот.
Ако го запечаташ с някаква боя, няма да има следи от слънцето, като стареене на материала - жълтее.
Освен това, едно с лепилото ще се залепи, а може и някакви рапидки да се навият за сигурно.
Какво толкова има да се държи на терасата, че да те притеснява нещо.
Пробвай при някой дърводелец, да видиш колко ще струва и там, все пак сравни няколко цени.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Ами чесно казано не знам, аз се обърнах към мой познат който се занимава с мебели, и той ми го калкулира колко ще струва. Предполагам, че с най евтиния материал 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”