Днес ми капна разтопен метал от електрожен на предния проз.
Днес ми капна разтопен метал от електрожен на предния проз.
Днес ми капна разтопен метал от електрожен на предния прозорец докато минавах под Цариградско при Универсияда. Нещо се заваряваше по мантинелата не разбрах защото минах бързо (а може би трябваше да спра и да се разправям.. минало) След като спрях забелязах че има капки метал на 5-6 места (малки но са точно от лявата страна пред очите ми). Изчегъртах метала но на стъклото останаха грапави петънца. Има ли лек освен да сменя предния прозорец 
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Днес ми капна разтопен метал от електрожен на предния проз.
За съжаление няма.
Само нов.
Само нов.
- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ми ако имаш каско го мини като щета при застрахователя... ако мислиш че ще има проблем, един чук, чупиш го, пишеш обяснение в раьонното, КАТ не ти трябва за хулигански прояви и ше ти го плати застрахователя в крайна сметка нали тва е целта на застраховките 
- off_road
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не съм сигурен но можеш да пробваш следното:
Намери си някъква плир паста но много финна,със шкурка 400 или 600 надраскаи прозореца само язвите(ако не стане пробваи с по-едра>300,350.250)и после полираш. НО ТОВА САМО АКО СИ РЕШИЛ ДА СМЕНЯШ ПРОЗОРЕЦА ТВЪРДО
Защото не съм сигурен дали няма да го съсипеш
Така мисля че се сваляше маркировка като си вземеш джам от морга които е маркиран
Намери си някъква плир паста но много финна,със шкурка 400 или 600 надраскаи прозореца само язвите(ако не стане пробваи с по-едра>300,350.250)и после полираш. НО ТОВА САМО АКО СИ РЕШИЛ ДА СМЕНЯШ ПРОЗОРЕЦА ТВЪРДО
Защото не съм сигурен дали няма да го съсипеш
Така мисля че се сваляше маркировка като си вземеш джам от морга които е маркиран
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не се мъчи само с нов ще се оправят нещата.ЗА ШКУРКА ДОРИ НЕ СИ ПОМИСЛЯЙ хората полират с 2000 ,3000 и дори с 4000,а 300 неезнам каква каша сте стане.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не ти пречи така карай докато ти писне, можеш да се опиташ да загладиш ръбчетата с нещо остро за да не ти хаби чистачките, ако опира.
- off_road
- Автомобил:
- Двигател:
alex929 написа:Не се мъчи само с нов ще се оправят нещата.ЗА ШКУРКА ДОРИ НЕ СИ ПОМИСЛЯЙ хората полират с 2000 ,3000 и дори с 4000,а 300 неезнам каква каша сте стане.
Колега ти сигурно доста си полирал?????
Ясен ти е процеса май щом при вас полирате с шкурка.
Извинявай за спана колега
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
off_road написа:alex929 написа:Не се мъчи само с нов ще се оправят нещата.ЗА ШКУРКА ДОРИ НЕ СИ ПОМИСЛЯЙ хората полират с 2000 ,3000 и дори с 4000,а 300 неезнам каква каша сте стане.
Колега ти сигурно доста си полирал?????
Ясен ти е процеса май щом при вас полирате с шкурка.![]()
Извинявай за спана колега
Л.С.
Това твойто е само за замазвана на номвр в-у. стъклото от застраховка.Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”