Нов фен в клуба-проблем с халогените на В3
Нов фен в клуба-проблем с халогените на В3
Здрасти от мен аз съм нов в клубът.На скоро си купих Passat В3.Всичко е точно само едно нещо ме притеснява, а то е че халогените не му светят.Свалих ги бяха в окаяно състояние (както и да е трябват нови). Въпроса ми е че десния някога се е палил и ги няма кабелите,дали може да го варжа към левия или да ми кажете др. вариант да проследа каде отиват към релето и да си го направя как си трябва! Мерси предварително!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Нов фен в клуба-проблем с халогените на В3
Добре дошъл колега и двата халогена са на един предпазител така че може.
Под фара черна букса със два кабела кафяв и жълт със бяло, дори и да няма букса това са кабелите (като кафевият е маса)
А относно проблема със кофти халогените това е решението
viewtopic.php?f=11&t=111003
Под фара черна букса със два кабела кафяв и жълт със бяло, дори и да няма букса това са кабелите (като кафевият е маса)

А относно проблема със кофти халогените това е решението

viewtopic.php?f=11&t=111003
Ееее мерси мн пичове за бързите отговори, за отделеното внимание и за снимките!!! Още сега почвам да ги реставрирам и монтирам.
Пък по натам ще имам др. запитвания надявам се пак така да ми помогнете 

- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
Честито за пасата колега!Със здраве да си го караш.
Ето ти ел. схемана халогените.Моят съвет е да си прокараш нова инсталация по схемата,както си е оригинално.
Първо не знаеш защо се е запалила инсталацията идали няма да го направи отново.И второ това,че не виждаш кабелите не означава,че ги няма.Може да са някъде оголени и да направят белята някой път.
Ето ти ел. схемана халогените.Моят съвет е да си прокараш нова инсталация по схемата,както си е оригинално.
Първо не знаеш защо се е запалила инсталацията идали няма да го направи отново.И второ това,че не виждаш кабелите не означава,че ги няма.Може да са някъде оголени и да направят белята някой път.