Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Мнениеот vasstop » Пон 23 мар 2009 13:49

Смяна на вътрешно каре на Голф 3
Събота, 40мин работа.
Доволен съм!
Момчето техник извършил процедурата се казва Емо.

Потребителски аватар
kimif2008
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kimif2008 » Вто 24 мар 2009 16:59

vasstop написа:Смяна на вътрешно каре на Голф 3
Събота, 40мин работа.
Доволен съм!
Момчето техник извършил процедурата се казва Емо.

Бaвнуо :wink:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 11 апр 2009 20:14

Още 1 браво - обслужване на Г4 ТДИ - всички ремъци ролки и т.н, а тоя двигател доколкото знам е малко по сложен после за центровка :wink:

ninal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ninal » Вто 14 апр 2009 22:48

Вече 3-4 пъти ползвам ХЕЕД на Хан Кубрат и до вчера бях доволен клиент... Може да са скъпички, но пък си знаят работата.
Отивам днес на диагностика, защото ми свети една лампа на таблото. Оказва се че ще сменям чарк за близо 1000 лева :banghead: въздишам дълбоко, искам сметката за диагностиката и моля мацката от офиса да ми запише частта и цената. Тя обаче ми се сопва, че такава информация не може да ми даде (за номера на частта става дума), и то не защото не я знае, защото само преди минута я въведе в програмата си за да ми даде цена. Ама и аз какво очаквам... давам 36 лева за диагностика и отгоре на всичко очаквам да получа информация за проблема, различна от "като дам 1000 лева всичко ще е ок" :screwy
На мен естествено ми е пределно ясно, че марджина им върху частите е сериозен, но както вече споменах - хората си знаят работата и аз нямам против да платя за качествен ремонт и за спокойствието си на пътя. Само дето искам да знам колко точно ще ми струва :wink:
Та плащам си за диагностиката и леко ядосана си взимам рестото - шепа стотинки, които не броя. В колата се сещам да ги преброя - 2-3 лева липсват... явно е трябвало да оставя бакшиш за доброто обслужване :roll:
Не им прави чест, че шмекеруват на дребно...
Та така, подобно отношение не ми е по вкуса, затова повече няма да ползвам услугите им. Пък и се оказва, че ще си спестя доста от цената на тая "top secret" част... :)

ninal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ninal » Пет 17 апр 2009 18:47

Още малко инфо от мен :)
След горния пост от Хеед ми се обадиха и ми обясниха, че те всъшност нямат реалния номер на частта, защото работят с официалните дистрибутори, които ползват друга спецификация :roll:

bobidi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobidi » Пет 17 апр 2009 18:58

Още един голям плюс за ХЕЕД, бърза смяна на разни носачи накрайници, съответно и реглаж.
И за да няма само хвалби ето и една забележка. Ще помоля Ицо да обясни на всичките му подчинени, че секретният болт на джантите не бива да се затяга душмански с пистолета. :beer

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 26 апр 2009 8:25

ninal написа:Още малко инфо от мен :)
След горния пост от Хеед ми се обадиха и ми обясниха, че те всъшност нямат реалния номер на частта, защото работят с официалните дистрибутори, които ползват друга спецификация :roll:

Странно - отново са те изработили порядъчно - често ми дават цени за части,които изисквам по номер от ЕТКА....със същия успех този номер може да провериш като цена примерно в Елит Кар,Авто Хит , Юнитрейд и т.н. Също така могат да ти дадат производителя на частта и неговия номер и по него да си я потърсиш в горе изброените магазини - повечето магазини имат поне по 10-тина марки за една и съща част и автоматично можеш да видиш всички нейни аналози по оригинален номер и по номер на накой от тези производители....аз само така пазарувам части в последно време....така че истината е,че не искат да разбереш колко точно ти струва частта. Поредното ми негативно мнение за ХЕЕД-91 след като ходих няколко пъти при тях и после си дооправях колата пред блока (щрищипана гумичка на термостата - не течало оттам - за сметка на това ми смениха трйника отгоре ама пак продължи да си тече отдолу...оправих си го сам накрая...а им оставих около 2000лв за обслужване на колата,сменяха гарнитутра на капака на клапаните - никой не си беше направил труда да закачи общо 3 щипки за маркучите на старите им места и да закачи отново картерната вентилация на мястото и....ама вече имах опит и си проверих колата като си я взех)...Иначе има и кадърни майстори там ама явно все попадам на не който трябва...за реглаж на преден мост поне мога да ги призная - отличен е.

Потребителски аватар
kasanova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kasanova » Нед 05 юли 2009 6:09

Много си разбират от работата хората и нищо не спестяват и наистина никога не остават за по малко от 5 мин сбободни

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Пон 06 юли 2009 16:49

zfa159 написа:
ninal написа:Още малко инфо от мен :)

Странно - отново са те изработили порядъчно - често ми дават цени за части,които изисквам по номер от ЕТКА....със същия успех този номер може да провериш като цена примерно в Елит Кар,Авто Хит , Юнитрейд и т.н. Също така могат да ти дадат производителя на частта и неговия номер и по него да си я потърсиш в горе изброените магазини - повечето магазини имат поне по 10-тина марки за една и съща част и автоматично можеш да видиш всички нейни аналози по оригинален номер и по номер на накой от тези производители....аз само така пазарувам части в последно време....така че истината е,че не искат да разбереш колко точно ти струва частта. Поредното ми негативно мнение за ХЕЕД-91 след като ходих няколко пъти при тях и после си дооправях колата пред блока (щрищипана гумичка на термостата - не течало оттам - за сметка на това ми смениха трйника отгоре ама пак продължи да си тече отдолу...оправих си го сам накрая...а им оставих около 2000лв за обслужване на колата,сменяха гарнитутра на капака на клапаните - никой не си беше направил труда да закачи общо 3 щипки за маркучите на старите им места и да закачи отново картерната вентилация на мястото и....ама вече имах опит и си проверих колата като си я взех)...Иначе има и кадърни майстори там ама явно все попадам на не който трябва...за реглаж на преден мост поне мога да ги призная - отличен е.

Щом си ходил там, би трябвало да си видял, че при плащане се издава документ, в който има изписани всички вложени материали и резервни части с каталожни номера, които пък са уникални за съответния производител. С този номер винаги можеш да провериш с колко са те "излъгали" :idea:

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Пон 06 юли 2009 21:58

че сервиза е добър ,добър е,но не забравяйте че не всичко може да се контролира от собственика и винаги ще се намери някой мишок който си е изработил схема да цака клиентите "с топла бира"

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 09 юли 2009 15:20

сам си правя повечето процедури по автомобила, за тези за които нямам условия ходя главно в сервиза на Стамболийски защото е по спокойно. Там съм много доволен от тип на име Станчо, друг тип на име Жоро и тип с поло дето ходи за части :)

Потребителски аватар
RS1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RS1 » Вто 14 юли 2009 17:55

Да взема и аз да си споделя :)
4-5 месеца ходех по реглажи на преден мост... обиколих сигурно -6-7 сервиза. То не бяха лазерни то не бяха с наноботи... Та все или волана на една страна (дори и малко) ама ме дразнеше МНОГО 8) . Та, реших да отида в сервиза в Надежда и от ~ 6 месеца не съм си мислил за реглаж :)))
ГОЛЯМО ЕВАЛА НА пича с реглажа!!! Даже ми огледа и ходовата част!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Вто 14 юли 2009 20:48

а им оставих около 2000лв за обслужване на колата

:shock :horror:
Колага ZFA нулите не са ли една в повече или караш космически кораб? Извинявам се за спама, просто ми е интересно коя кола и е толкова обсужването.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 07 авг 2009 21:40

Днес цял ден занимавах Ицо с моите глупости:
Монтаж на задни дискови спирачки на Голф 2 синхро.
Момчето, което работеше по колата се справи много добре, от Хеед даже получих подарък!
Благодаря за добре свършената работа!

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 13 авг 2009 0:27

velinsl написа:
а им оставих около 2000лв за обслужване на колата

:shock :horror:
Колага ZFA нулите не са ли една в повече или караш космически кораб? Извинявам се за спама, просто ми е интересно коя кола и е толкова обсужването.

О,съвсем не са.Колата е Пасат В3 от 92-ра година 1.8 АБС двигател.Действието е от преди 2 години,когато стъпих там за първи път.Тъкмо бях взел колата от автокъща и беше тотал гробница.Хората огледаха всичко по колата,казаха кое колко ще струва,кое колко труд е и т.н. Всичко общшо беше за доста повече парички понеже нямаше едно здраво нещо по тази кола (основните разходи бяха по съединителя,който трябваше да се сменя и други неща...не помня вече ама половината предница си беше за смяна,спирачките бяха за сериозен ремонт,задния мост беше за тампони и лагери и още какво ли не ама не помня вече подробно).Както и да е.Евала за огледа на момчетата и т.н. ама като работа си оставиха ръцете.Цената си беше колкото си се бехме разбрали...финансови забележки нямам освен понадутите цени на някои неща,които забелязах още тогава ама нямах време да се разправям и да си ги търся сам и т.н....все пак всеки си преценява къде да си прави колата - бях си избрал тях. Сумата по фактурата накрая беше от сорта на 1537 и стотинки или примерно 1573 и стотинки.Споменах 2000лв понеже в крайна сметка след 2-те рекламации при тях за теча на антифриз и плащането на още две фактури - едната за около 80лв и едната за около 50 се наложи да си сменя сам нещата,някои вече дефектирали сменени от тях части (само след 2 месеца двете задни спирачни цилиндърчета,които бяха сложили се разтекоха отново,както течаха и старите и тем подобни неща) дефакто ремонтите стъпиха на около 2000лв. За самия сервиз не мога да кажа нищо лошо - както писах и преди явно попаднах на много мърляв майстор...ходил съм за реглаж на предница там и за смяна на един накрайник - наистина професионално се отнесоха ама явно е въпрос на кой ще попаднеш.Дано човека,който ми разказа играта на колата преди вече 2 години и половина да не работи там отдавна... Иначе за реглажа само те успяха да ми помогнат и да стане като хората...затова си ходя все при тях за това...макар,че е малко по-скъп от на другите места понеже се смята на час работа а не като услуга.Всичко друго като ремонт по колата си го правя сам понеже нали вече си отворихме и ние сервиз и се занимаваме с това.
Все пак им желая успех и дано за в бъдеще само да си подобряват обслужването на клиентите.Аз съм недоволен,да..ама за 2 години нещата сигурно доста са се променили откъм персонал и контрол на работата му.
Успех!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”