аз пък твърдя, че тези теми МАСОВО НЕ СЕ ЧЕТАТ, а само се пише в тяхAneto написа:stan4o_mc написа:"Fun или тема с линкове за "relax" и смях" - така нито може да се вижда дали има нови мнения, нито мога да отворя директно последното - поне за мен е много неудобно. Стария вариант ми харесва доста повече. Не виждам защо трябва да се групират теми и в офф-а. Прегледа на тези теми преди го правех с 4 клика, сега правя 8.
Поздрави!
Напълно подкрепям колегата!!!!!!!! Докато тръгваш да прегледаш темите и ти се отще да го правиш
За конструктивни предложения към админи и модове
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: Желани промени по форума
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:---Aneto написа:stan4o_mc написа:---
---
То масово не се чете половината форум - давай да пускаме анкети кой какво чете и да групираме по посещаемост. Аре стига глупости. Със заместването на четирите теми с една - много място се освободи, просто... никога повече няма да отворя втора страница. Освен това преди много се обърквах, като бяха така разпиляни из "важните" теми.
И какво значение има колко се четат? Това са четири теми - нищо повече. Събирането им на едно място ги прави по-неудобни и за тримата които ги четем. Така съвсем няма да се чете там - само ще се пише
Поздрави!

Aneto написа:stan4o_mc написа:"Fun или тема с линкове за "relax" и смях" - така нито може да се вижда дали има нови мнения, нито мога да отворя директно последното - поне за мен е много неудобно. Стария вариант ми харесва доста повече. Не виждам защо трябва да се групират теми и в офф-а. Прегледа на тези теми преди го правех с 4 клика, сега правя 8.
Поздрави!
Напълно подкрепям колегата!!!!!!!! Докато тръгваш да прегледаш темите и ти се отще да го правиш
и аз така мисля. кофти работа стана.
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Layer написа:Aneto написа:stan4o_mc написа:"Fun или тема с линкове за "relax" и смях" - така нито може да се вижда дали има нови мнения, нито мога да отворя директно последното - поне за мен е много неудобно. Стария вариант ми харесва доста повече. Не виждам защо трябва да се групират теми и в офф-а. Прегледа на тези теми преди го правех с 4 клика, сега правя 8.
Поздрави!
и аз така мисля. кофти работа стана.
И на мен си ми харесва както си беше преди!- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Основно правило в интернет: колкото повече трябва да се клика толкова повече бягат хората. За какво ви беше това групиране на теми 
Re: за конструктивни предложения към админи и модове
Предлагам да се пусне отделен раздел "Климатици, Климатроници".
Това са до 90% процента сходни механизми от всички марки Пасат, ГОлф, Поло и т.н. Мотивът за пускане според мен е факта, че АГУ са изведени в отделен раздел, а за тях мож да се каже абсолютно същото.
Това са до 90% процента сходни механизми от всички марки Пасат, ГОлф, Поло и т.н. Мотивът за пускане според мен е факта, че АГУ са изведени в отделен раздел, а за тях мож да се каже абсолютно същото.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За конструктивни предложения към админи и модове
K'во направихте с офф-а, хорааа?!
Нали идеята на форума е да е за всички, да е удобно и приятно. Никъде не видях анкета за това кое и как е по-удобно за потребителите. Не забравяйте - това е форум, не каталог с търсачка!!!
Надявам се утре няма да видя "Основен" с шест подфорума и вътре групирани темички... Както припомни rosy - кликовете гонят!
Нали идеята на форума е да е за всички, да е удобно и приятно. Никъде не видях анкета за това кое и как е по-удобно за потребителите. Не забравяйте - това е форум, не каталог с търсачка!!!
Надявам се утре няма да видя "Основен" с шест подфорума и вътре групирани темички... Както припомни rosy - кликовете гонят!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОФФ-а ще бъде в този му вид, разделен на три подфорума. Всички теми от досегашния един раздел ще бъдат разпределени, но това ще отнеме известно време.
Целта е повече прегледност и отделяне на темите, които са свързани с целта и идеята на форума, от другите теми.
Целта е повече прегледност и отделяне на темите, които са свързани с целта и идеята на форума, от другите теми.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:Целта е повече прегледност и отделяне на темите, които са свързани с целта и идеята на форума, от другите теми.
Супер батка, ама целта няма нищо общо с реалността, поне според мен. Като сте ги групирали така нито става по-подредено, нито по-чисто. Но пък на по-объркващо и по-неудобно определено сте го докарали ако това е била целта

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Според мен си става супер.
Всеки реве като има някаква промяна. Айде стиснете малко зъби докато свикнете ебаси!
Всеки реве като има някаква промяна. Айде стиснете малко зъби докато свикнете ебаси!
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
rosy написа:dobrin написа:Целта е повече прегледност и отделяне на темите, които са свързани с целта и идеята на форума, от другите теми.
Супер батка, ама целта няма нищо общо с реалността, поне според мен. Като сте ги групирали така нито става по-подредено, нито по-чисто. Но пък на по-объркващо и по-неудобно определено сте го докарали ако това е била целта
Всеки има право на мнение. Това е автомобилен форум и целта е хората, които се интересуват от автомобили да имат възможност да четат теми за автомобили, а не за компоти, охлюви или прахосмукачки. Затова се наложи и разделението на офф топик. Така е много по-прегледно.
П.П. Има и други форуми в България, а и извън България, които са много по-подходящи за дискутиране на други теми.
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
тва не хич по прегледно , то стана толкова объркано ... първо фъна , след тва офа ...
ако е било за улеснение , ок , ама стана усложнение
ако е било за улеснение , ок , ама стана усложнение
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
на първо четене и на мене ми е сложно, но това е щото сме свикнали на старото..сега се хващаме и ще преместим 18000+ теми по раздели и ще стане окей
примерно подраздела пътна обстановка лично мен ме кефи, защото с един поглед виждам какво що става по пътищата
примерно подраздела пътна обстановка лично мен ме кефи, защото с един поглед виждам какво що става по пътищата
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
а този главния раздел ?
ще изчезне ли ?
ще изчезне ли ?
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
идеята е тези над 18000 теми, вече са 17000 да преминат към новите 3 раздела
главен като такъв, какъвно сега го виждаме да няма
в момента 4-5 човека това правим, ще отнеме може би месец
много работа е, но мисля, че ще епрегледно
молбата ми към всички е да пускат офф топик темите в новите 3 раздела, съобразно съдържанието на новата тема
главен като такъв, какъвно сега го виждаме да няма
в момента 4-5 човека това правим, ще отнеме може би месец
молбата ми към всички е да пускат офф топик темите в новите 3 раздела, съобразно съдържанието на новата тема