Да не вземете да гледате само ВИП БРАДЪР сега а?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Да не вземете да гледате само ВИП БРАДЪР сега а?
За Ники ясно , а останалите 

Последна промяна от L&R на Пон 13 мар 2006 21:29, променено общо 2 пъти.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Има го ве
Мени с аватара от дебюта.

Мени с аватара от дебюта.

Последна промяна от L&R на Пон 13 мар 2006 21:39, променено общо 1 път.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще им видим кириливите ризи на "звездите", жалко, че ще е само един месец и няма да може да добием ясна представа за участниците.
За мен в Б-я "хайлайф" няма и това определение много ме дразни, но щом някое е решил ще ги наричаме "хайлайф".
Яд ме е че вкараха двойка и бивша двойка, което не мога да го разбера. И другата простотия майка с дете - спрете с простотийте бе хора няма да открийете топлата вода.
Ей сега видях, кои са участниците и предвиждам, че на някои ще им гледаме сейра през идния месец.
- Kирил Вълчев (Киро Скалата)
- Константин и Райна
- Дим Дуков
- някаква оперна певица
- някаква Йоана, която я чувам за първи път
- Галя от Каризма
- Дичо
- бившата му приятелка някаква манекенка, била работила в Милано едно време
- някакъв писател
- MИТЬО МИЩОВА - радвай се даскале ще има простотия
Други съм ги забравил.
За мен в Б-я "хайлайф" няма и това определение много ме дразни, но щом някое е решил ще ги наричаме "хайлайф".
Яд ме е че вкараха двойка и бивша двойка, което не мога да го разбера. И другата простотия майка с дете - спрете с простотийте бе хора няма да открийете топлата вода.
Ей сега видях, кои са участниците и предвиждам, че на някои ще им гледаме сейра през идния месец.
- Kирил Вълчев (Киро Скалата)
- Константин и Райна
- Дим Дуков
- някаква оперна певица
- някаква Йоана, която я чувам за първи път
- Галя от Каризма
- Дичо
- бившата му приятелка някаква манекенка, била работила в Милано едно време
- някакъв писател
- MИТЬО МИЩОВА - радвай се даскале ще има простотия
Други съм ги забравил.
Последна промяна от niikoo_1 на Пон 13 мар 2006 21:50, променено общо 2 пъти.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако това ни е "хайлайфа", не трябва да се чудим, защо сме на такова дередже.
Тоя Константин нещо ме дразни с поведението си - много нагъл и прост, а от Киро Вълчев по-голям позьор незнам да има, към другите няма забележки. С тия лимузини ме разби от смях имал няколко на брой хаха няма такъв смях. Тези Линколн Таун Кар в щатите са без пари - да кажем към 2000$, а той щял да си купи 5 или 7 (не разбрах за да има за всеки ден по една) простотия до шия. На туи у наше село му викат позьор.
Тоя Константин нещо ме дразни с поведението си - много нагъл и прост, а от Киро Вълчев по-голям позьор незнам да има, към другите няма забележки. С тия лимузини ме разби от смях имал няколко на брой хаха няма такъв смях. Тези Линколн Таун Кар в щатите са без пари - да кажем към 2000$, а той щял да си купи 5 или 7 (не разбрах за да има за всеки ден по една) простотия до шия. На туи у наше село му викат позьор.
Последна промяна от niikoo_1 на Пон 13 мар 2006 21:48, променено общо 1 път.
Тоя бигбрадър е направо фриикшоу. До сега се карах с жената да разкара нова телевизия - има късмет че е бременна и не мога да и посегна ...
Последна промяна от tr0ll на Пон 13 мар 2006 22:31, променено общо 1 път.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:Егати елита... та чак се и запознават... нали се предполага че всичките са някакви известни... след като те не се знаят какво остава за останалите хора - за тези които се предполага да пращат смс-и.... ноу комент.. поредната простотия.. добре че разкарах телевизора от стаята ми
.
Ми аз предния Биг Брадър не го гледах, за тоя ще видя, само заради Митето бих го гледал чат пат да му се порадвам. А сега ми е интересно да видя участниците. Никой сериозен човек с ангажименти не би се навил да участва в подобно шоу.
Простотия до шия, а тоя константин колко е прост не е истина дори Митето и Киро не могат да се мерят с него.
Последна промяна от niikoo_1 на Пон 13 мар 2006 21:55, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”