Търговище-Айтос през Риш или Котел.

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Търговище-Айтос през Риш или Котел.

Мнениеот sashobas » Вто 12 фев 2008 13:35

Утре имам път до Айтос от Търговище и се чудя през кой път да мина.През котел пътя е хубав но по заобиколен а през Ришкия проход не съм минавал скоро.Последно беше много лош пътя.А и след тези снегове също може да се е доразвалил.Някой минавал ли е по тоя път скоро и дали е хубав пътя.Благодаря предварително.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 12 фев 2008 13:40

Сашо, съветвам те да минеш през Котел. През Ришкия проход минавах края на септември 2007 година - не беше зле (огромни дупки), но не беше и с качеството на Котленския. Може да пробваш и през Айтоския проход - не съм минавал там след ремонта му, но качеството на настилката е като на Котленския. Като разстояние е същото като през Котел, но движението е по-малко. За сметка на това има повече завои, и е по-тесен пътя.
Ако искаш се обади да го обсъдим, може и на кутийка Кока-Кола.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Вто 12 фев 2008 14:01

Гриша няма проблем ще го обсъдим на по кутийкаКока- Кола.Чакам още мнения за пътя ако някой е минавал тая зима.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 12 фев 2008 15:46

Ноември минавах по Котел-Омуртаг.Много съм доволен.Наистина нова настилка и спокойно движение.
Края на декември ходих до Бургас и минах през Ришкия.На места лоша настилка,но ако ти е по пряко минавай от там.

П.П>Разбира се не мога да кажа нищо за последствията от обилните снеговалежи в началото на януари.Това важи и за двата прохода.

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Вто 12 фев 2008 16:11

айтоския е кофти само последните 10 км. преди Айтос,иначе преди тая отсечка е патрон,последно минавах на 19 януари,и в други ден ми предстои пак да го минавам

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Вто 12 фев 2008 17:07

Преди 2 дни минавах през Котелския проход - любимият ми зиме и лете. Пътя е без една дупчица, на високото имаше 2 см сняг, беше опесъчен от - до. Трафикът е слаб, а камиони почти няма. По мое мнение да се минава през Ришкия проход си е чисто самоубийство. Успех и лек път!

Потребителски аватар
alpine_j
Автомобил: Golf Country
Двигател:

Мнениеот alpine_j » Вто 12 фев 2008 17:15

Пътя през котел е супер !

Когато ходихме към събора пв смолян минахме от там , няма такова иживяване с абф-а . Препоръчвам ти го :да:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Вто 12 фев 2008 21:15

Благодаря на всички ще мина на отиване през Ришки проход а ако е много лош на връщане ще мина през Котел.Ще взема на предвит това което е написал golf avenue.Още веднъж благодаря.

Потребителски аватар
DOCDOBREV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOCDOBREV » Сря 13 фев 2008 13:31

Предния уикенд двама приятели минаваха Ришкия до Пловдив.На връщане са минали през Шипка пак за Търговище - прави си сам изводите.Риш е бил отврат.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Re: Търговище-Айтос през Риш или Котел.

Мнениеот The Red Guy » Пон 27 апр 2009 19:53

Някой да е минавал по скоро през Ришкия проход?

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Вто 28 апр 2009 20:57

The Red Guy написа:Някой да е минавал по скоро през Ришкия проход?

Аз :screwy И през Карнобат и през Люляково е самоубийство.(Прегледай тази тема: viewtopic.php?f=61&t=136085&p=1673217#p1673217 )

Най-добрия път към морето е през петолъчката :wink:

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Чет 14 май 2009 12:59

Сашо, аз пътувам често до едно малко градче Сунгурларе, намиращо се на 10 км от Карнобат и на 60 от Бургас.Аз съм от Велико Търново и минавам през Омуртаг - Котел.Пътят е невероятно добър за проход.Асфалта е перфектен, поне до Котел гарантирам. Има_ 10 км участък с малко по-екстремни завои с обратен наклон и само това му е трудното.За предпочитане е през летния и пролетния сезон, тъй_като е силно раззеленен и доста прохладен.След като излезнеш от прохода само 10 км те делят до петолъчката.Има и друг вариант да минеш през село Славянци и село Чубра, после прочутото курортно градче :banana Сунгурларе , след това хващаш за село Черница, след около 3 км ще си в родното село на Наско Ментата _ село Лозарево и от там пердашиш за Карнобат.Но пътят не е както от Петолъчката до Карнобат " добър " ... но за това ще ти дойде по-пряко през селата.... Лек път

Сашо аз пътувам често до едно малко градче Сунгурларе намиращо се на 10 км от Катнобат и на 60 от Бурга.Аз съм от Велико Търново и минавам през Омуртаг - Котел.Путя е невороятно добър за проход.Асвалта е перфектен поне до Котел гарантирам.Имам 10 км очастък с малко по екстремни завой с обратен наклон и само това му е трудното.За предпочитане е през летниа и пролетния сезон, тъйкато е силно разеленен и доста прохладен.След като излезнеш от прохода само 10 км те делят до петолъчката.Има и друг варянт да минеш през село Славянци и село Чубра после прочутото корортно градче :banana Сунгурларе , след това хващаш за село Черница след около 3 км ще си в родното село на Наско Ментата село Лозарево и от там пердашиш за Карнобат.Но пътя не е както от Петолъчката до Карнобат " добър " ... но за това ще ти дойде по пряко през селата.... Лек път

Последна промяна от gr_kanev на Чет 14 май 2009 13:38, променено общо 1 път.
Причина: Питането на Сашо е от има-няма година, по-новото е на друг човек. Поглеждайте преди да пишете и какво пишете

Върни се в “Пътеводител”