За конструктивни предложения към админи и модове

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: За конструктивни предложения към админи и модове

Мнениеот rosy » Пон 27 апр 2009 14:42

Vlad777 написа:Това е автомобилен форум и целта е хората, които се интересуват от автомобили да имат възможност да четат теми за автомобили, а не за компоти, охлюви или прахосмукачки. Затова се наложи и разделението на офф топик. Така е много по-прегледно.

Като жена ми разчисти в нас и аз после две седмици не мога да си намеря нещата. Е наистина после свиквам, до следващо чистене. Но нали оффа така и така си беше за теми извън темите от останалите раздели. Освен, че бачкате за лудо да местите 1700 теми, аз друг смисъл от цялата работа не виждам. Вие си знаете и наистина всеки има право на мнение :beer

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Пон 27 апр 2009 14:47

Във другите раздели ми хареса разделянето, но в ОФФ определено не.

Колегата Роси е прав: все пак е раздел за всичко извън другите теми.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пон 27 апр 2009 16:33

И щеше да е много по-лесно просто да обособите като подфоруми "пътна обстановка" и "офф-топик автомобили", а другите теми да си останат както до сега...И съм сигурен, че от това ще последва тройно повече заключване от сърдити модератори.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 27 апр 2009 16:46

Много потребители, много теми и много мнения. Заприличахме на хоремаг. А всъщност сме АВТОМОБИЛЕН форум. Имаше 2 възможности:

1. Забраняват се ВСИЧКИ теми, които не са свързани с АВТОМОБИЛИ в офф-топик.
2. Темите, свързани с автомобили се местят в 1 раздел, а темите за охлювите в друг.

Спряхме се на вариант 2 - правилният избор...

Така който не желае да чете за перални и кухненски роботи не влиза там и толкова.

Добавен беше и един много полезен раздел за пътната обстановка - място, където шофьорите да се ориентират и бързо да се запознават със ситуацията.

Какво не му е подреденото? Ако на някой му харесва да чете всякакви глупости в авто форум - за повечето хора не е така. Не забравяйте каква е целта и посоката за развитие. Тук не е клюкарник, нито трибуна за изказвания по всякакви теми

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пон 27 апр 2009 20:12

Понеже в офф топика има доста теми от типа "честитки", може да се направи раздел само за тях,...

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пон 27 апр 2009 21:17

Единственото което ме плаши е форума да не стане поредното сухо и неприятно място, наречено "автомобилен форум", както се случи на много места в следствие много ограничения. Много чар има това място и за това привлича толкова хора. Не знам какво виждате в един авто форум, но каквото и да е, този е нещо повече, много повече. Голяма част от този чар е точно "Офф-топик". Мястото, където хората се сприятеляват. Мястото където се развиват отношения близки до тези на форумните сбирки. На въпросните събирания ходят единици от всички тук. За всички останали - офф-а е мястото. Панаира там прави тази обстановка и обстановката го прави панаир. Страхотно е да се държат нещата в някакви граници - няма как иначе, но не е хубаво когато границите започнат да се стесняват. Не губете чара на този страхотен "не автомобилен" раздел. Не превръщайте форума в поредната авто сухарщина без дух, хора и отговори.

Поздрави :)

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пон 27 апр 2009 21:56

stan4o_mc написа:Единственото което ме плаши е форума да не стане поредното сухо и неприятно място, наречено "автомобилен форум", както се случи на много места в следствие много ограничения. Много чар има това място и за това привлича толкова хора. Не знам какво виждате в един авто форум, но каквото и да е, този е нещо повече, много повече. Голяма част от този чар е точно "Офф-топик". Мястото, където хората се сприятеляват. Мястото където се развиват отношения близки до тези на форумните сбирки. На въпросните събирания ходят единици от всички тук. За всички останали - офф-а е мястото. Панаира там прави тази обстановка и обстановката го прави панаир. Страхотно е да се държат нещата в някакви граници - няма как иначе, но не е хубаво когато границите започнат да се стесняват. Не губете чара на този страхотен "не автомобилен" раздел. Не превръщайте форума в поредната авто сухарщина без дух, хора и отговори.

Поздрави :)

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown На същото мнение съм и аз, само че не мога да го кажа/напиша толкова хубаво :idea: Евала, Станчо :да: :да: :да: .Точно в написаните от теб думи виждам себе си като участник във форума :!:

ПП:И понеже темата е за "конструктивни предложения към админи и модове", предлагам отново да бъде легализиран спама :) (В кръга на сериозното)...Макар, че се решават тия работи май на клубно ниво(де да знам)....

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 27 апр 2009 23:07

Искам да кажа на всички, че от минаването на новата версия по форума се работи.
Приемете го за разработка в движение, което ще рече, че не се затваря за неопределен срок време, а се действа едновременно с всички останали неща, свързани с работата му. Тоест работа е двойна, тройна и т.н.

Целия екип е доброволно тук и прави всичко безвъзмездно!
Сега освен модерирането и администрирането се правят и допълнителни щуротии, които отнемат време на хора, чието основно занимание е съвсем друго.
Всичко това се прави с единствената идея форумът да стане по-добър!

Пиша ви това, за да ви помоля за търпение и разбиране.
Никой не прави нещо за да ви е 'гадно'.
Точно обратното!

Нормално е да има недоволство за някои неща.
Все пак тук сме 30000++++ души.
Но само да се иска е най-малкото - тъпо!
Има начини всички да помагат - доклади, лични съобщения на модератори и т.н.

Форумът зависи от всеки, който желае да е част от всичко това и в чието мислене има взаимопомощ!

Излях си душата ...

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Пон 27 апр 2009 23:21

Vlad777 написа:Много потребители, много теми и много мнения. Заприличахме на хоремаг. А всъщност сме АВТОМОБИЛЕН форум.
Не забравяйте каква е целта и посоката за развитие. Тук не е клюкарник, нито трибуна за изказвания по всякакви теми

В този ред мисли що не се махне изцяло ОФФ-а.
Нали сме автомобилен форум.

Хора, не си мислете, че всичко трябва да е ограничено в кръга на автомобилите.
А какво по приятно да се споделят неща, от ежедневието, от хора в едно голямо семейство.
Все пак от този раздел се научват доста полезни неща.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 27 апр 2009 23:29

никой
никой
никой
не маха оффа
баси как ще се маха оффа бе
аз що неща съм изчел/питал/отговорил там
това е най-посещавания и смея да кажа и много полезен раздел
сега с това разделяне на три части се цели САМО систематизация
лично аз, след като вляза във форума и видя служебните раздели, членските раздели веднага отивам и преглеждам оффа
в тоя ред на мисли нищо няма да се промени, просто се подрежда, мисля, че за добро
1 клик повече, но пък подредено

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 28 апр 2009 2:35

Andonov написа:
Vlad777 написа:Много потребители, много теми и много мнения. Заприличахме на хоремаг. А всъщност сме АВТОМОБИЛЕН форум.
Не забравяйте каква е целта и посоката за развитие. Тук не е клюкарник, нито трибуна за изказвания по всякакви теми

В този ред мисли що не се махне изцяло ОФФ-а.
Нали сме автомобилен форум.

Хора, не си мислете, че всичко трябва да е ограничено в кръга на автомобилите.
А какво по приятно да се споделят неща, от ежедневието, от хора в едно голямо семейство.
Все пак от този раздел се научват доста полезни неща.

Точно в този ред на мисли офф-топик не се маха, а се разширява!!! Направен е нов раздел, който е само за да се помогне по въпроси, които са далеч от автомобилите! Теми от ежедневието на всеки. Все пак основната цел на форума е взаимопомощ.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 28 апр 2009 9:05

а бе да ви питам

вие всички файлове по компютрите си ги държите в една папка само или си правите много папчици

да ви е подреденичко

Все пак ако някой пита как да стигна д еди къде си и е важно да му се отговори бързо, но пък темата му вземе, че изпадне щото има 20 теми с ЧРД, ЧИД, Мерси на Х, Гаден У, какво ми се случи днес, какво не ми се случи днес, Купих си първият презерватив, Напил съм се наздраве....

Този форум има админи и модове, някъде сме обсъдили надълго и нашироко как да изглежда раздела, решили сме го, правим го.
Поне изчакайте да видите, може пък да вземе и да ви хареса

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Вто 28 апр 2009 10:08

до модераторите, администраторите и всички други властимащи.

оправете оффа, недейте да разправяте как щяло да е по-подредено, и по-прегледно и не знам още какво.
май вече сте забравили всъщност как се чете форум. аз в оффа не влизам за да търся определена информация, влизам да убия 10 минути от работния ден, да видя какво им се случва на хората по света, да видя на кой познат каква щуротия му се е случила снощи.
сега като го раделихте така, трябва да ровя като малоумен за да си намеря нещо интересно, и както можете да се досетите спрях да го чета изобщо, просто защото ме мързи да ровя. поздрави и мислете малко, защото вместо да направите форума по-добър, ще го утрепета най-накрая.

пс. групе, това за 30 000 потребителя и как никой не бил плащал ни най-малко не ни засяга нас потребителите. на мен форума си ми харсваше и преди, мога да мина и бе всичките подобрения, както и без повечето заключващи и триещи.

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Вто 28 апр 2009 10:09

забравих нещо, направете отделен раздел за честитки

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 28 апр 2009 10:10

Значи сега, за да се забавляваш и да видиш на кой какво му се е случило ще влизаш направо в ОФФ Топик - други и готово. Няма да ти пречат другите теми :wink:

Върни се в “Организационен”