chefo_ написа:joroaleks написа:chefo_ написа::roll:![]()
Чефо ти ги наказваш из града ама внимавай да няма после главата![]()
от много гъзарлак глава боли да знайш "ти знайнш де ама Аз да ти припомна "![]()
![]()
"гъзарейте се докато сте млади" това го нау4их днес от един майстор!
nero написа:кво става ве рацери и дрАпкачи
nero написа:кво става ве рацери и дрАпкачи
leido написа:chefo_ със сигурност кара много "бавно", когато няма бензин. Голфаджията си е голфаджия, еле пък ако кара GTI(като наркотик е), направо става, малко ангели в главата много коне в краката (ама се получи и хубава рима). А ако е накипрен, не ми се мисли (тунинговано "черно лебедче") и на светофара какво следва, газ до ламарината и новите гуми станаха стари
![]()
![]()
, ама да не ви пука "кеф цена няма".
пп.Първата стюардеса е като слънце, като се появи и ми стана интересно колко от мъжете я гледат , и като се поогледах, беше станалоето ето това,![]()
![]()
![]()
![]()
абсолютно всички "кочове" я гледаха със щироко отворена уста, добре че имах салфетка.
Mafiot^ написа:leido написа:chefo_ със сигурност кара много "бавно", когато няма бензин. Голфаджията
цитирам колега когато му карах колата: "недей да я пънеш и да въртиш че съм с нови гуми и съм дал ХХХлв за тях" - и съответно спираме на светофар, минават две доста стабилни мадами и чувам " ей тука искам да и запалиш гумите" ( колегата е с много GTi в кръвта)
chefo_ написа:Mafiot^ написа:leido написа:chefo_ със сигурност кара много "бавно", когато няма бензин. Голфаджията
цитирам колега когато му карах колата: "недей да я пънеш и да въртиш че съм с нови гуми и съм дал ХХХлв за тях" - и съответно спираме на светофар, минават две доста стабилни мадами и чувам " ей тука искам да и запалиш гумите" ( колегата е с много GTi в кръвта)
айде бе ама стояха и гледаха мацките нали... и преди и след това ти ко се лендзиш![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта