150км/ч може да си караш спокойно по магистрала Тракя, ограничението е 130км/ч така, че 150км/ч по километраж са към 140 и малко реални километри или няма да те спрират полицайте щото ще караш с 14-15километра над ограничението

groznika написа:Поло? .......Нито е ефтино за поддръжка, нито е икономично...
.....Търси или по-слаб бензинов мотор на газ или дизелче.
groznika написа:Поло? Нито е ефтино за поддръжка, нито е икономично...
Голф 3 ГТИ? Всичко друго, но не и икономично.
От скоро карам Г3 2.0 115 коня 2Е мотор БЕЗ ГАЗ!
Пълно обслужване ~400-450лв (масла, ролки, ремъци, филтри, свещи, кабели, антифриз, фреон, труд) с доста отстъпки и при свои хора.
Данък в общината - 107лв за 2009 година.
Разход - 12-13-14/100 градско (според зависи от задръстванията).
Според мен, ако държиш на икономия забрави за GTI. Търси или по-слаб бензинов мотор на газ или дизелче.
handycam написа:ако ще слагаш газ наистина ABS е най-добрия вариант, но ако ще караш на бензин може да се спреш и на AFT или AEK 1,6/100 к.с.лични наблюдения че този двигател е по-икономичен и върви изключително добре.замисли се и за дизел, ако изпадне запазен автомобил си заслужава.
actros1846 написа:Колега и аз съм с 1.4 и едвали некой тука у форума е чувал за 5/100 изванградцко нема никви екстри троиката освен едно спортно окачване и другото което е много интересно е с 4 степенна кутия направо ми е самолет в града, но проблема е изванградцко повече от 100км/ч и разхода отива кам 10-12
vanka76 написа:actros1846 написа:Колега и аз съм с 1.4 и едвали некой тука у форума е чувал за 5/100 изванградцко нема никви екстри троиката освен едно спортно окачване и другото което е много интересно е с 4 степенна кутия направо ми е самолет в града, но проблема е изванградцко повече от 100км/ч и разхода отива кам 10-12
Карал съм 1.4 АBD вдигал съм 170км/ч.с трима човек, харчеше малко 5-6/100, но тръгнеш ли да изпреварваш жална ти майка, може и да не успееш
theultimate написа:Много икономични тия коли бе, кажете как и мойта да стане толкова икономична. Единия кара 2.0 150 коня и му харчи 8 в София, другия кара 1.4 със 170 и му харчи 5-6...
колега а пък ако ги карат нормално тея коли 3-4 максvanka76 написа:theultimate написа:Много икономични тия коли бе, кажете как и мойта да стане толкова икономична. Единия кара 2.0 150 коня и му харчи 8 в София, другия кара 1.4 със 170 и му харчи 5-6...
Колега това е ракорд, а разхода 5-6/100 е при макс 100 км/ч.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 154 госта