акумулатор - мнения и цени
акумулатор - мнения и цени
Време е да сменям акумулатора, така че дайте мнения за марка и цени. Колата е Jetta2 1.6. 

http://www.emk-33.com/
имат телефони и друго инфо
извън темата: мойто возило е джета 1.6 - имам 72Аh-ов и съм мн. доволен
дет се вика ток колкото душа иска ...
имат телефони и друго инфо
извън темата: мойто возило е джета 1.6 - имам 72Аh-ов и съм мн. доволен

Българските на MONBAT са много добри. Не се лъжи за много пари марков акумулатор. Не че няма да е по добър вероятно. Но с MONBAT 72 Ah на 1.6 D вече 4 година баща ми кара (Г2 1.6Д)..... има и сухи такива, без обслужване. Мисля че са по американски лиценз. Аз в момента съм с ISKRA при това 55 Аh на дизела и нямам проблеми дори зимата....(такъв ми попадна случайно на аванта нов, трябва да го зменя с 72 обаче да съм си сигурен...)
забравих да кажа : цените на БГ акумулаторите са горе долу лев/Ah
т.е. 72 Ah е около 70 лева ....
забравих да кажа : цените на БГ акумулаторите са горе долу лев/Ah
т.е. 72 Ah е около 70 лева ....
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
А заслужава ли си да се инвестира в някаква реномирана марка Бош и тн?Един приятел миналата зима беше с Бош силвър и всяка сутрин му давах ток
Последна промяна от gti на Чет 14 окт 2004 13:51, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:12, променено общо 1 път.
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
преди един месец гледах че и Старт са пуснали капсулован ... Монбат миналата година пуснаха такива ... щената им е +10 лв над обикновените ...
аз лично си взех такъв ... изхвърлих Бош-а ... и повече пари за вносни акумулатори дето изкарват по малко от българските нямам намерения да давам .... нестига че нашите са по евтини ... а и по яки се оказаха ...
аз лично си взех такъв ... изхвърлих Бош-а ... и повече пари за вносни акумулатори дето изкарват по малко от българските нямам намерения да давам .... нестига че нашите са по евтини ... а и по яки се оказаха ...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”