rosen79 написа:khbhy написа:Да аз това за DOT-a го знам ама не съм се заглеждал дали пише "made in ..."
Да пише го.
Благодаря. Видях го. Мишлен, ама "Made in Italy" са мойте

rosen79 написа:khbhy написа:Да аз това за DOT-a го знам ама не съм се заглеждал дали пише "made in ..."
Да пише го.
valter1968 написа:Има много марки гуми на различни пари но едно знам - Японски да са
Petyof написа:Колеги на репа ми бяха обещали AUTO BILD от 17 август, ама нъцки![]()
Интересува ме статията за теста на гумите.Ако някой има идея къде мога да я намеря![]()
Ако не цялата то поне резултатите и по-специално 175/65 - 14" и 185/60 - 14"
А иначе засега съм се ориентирал към Fulda EcoControl, но я намирам само с дата на производство началото на миналата година
Harrry написа:Petyof написа:Колеги на репа ми бяха обещали AUTO BILD от 17 август, ама нъцки![]()
Интересува ме статията за теста на гумите.Ако някой има идея къде мога да я намеря![]()
Ако не цялата то поне резултатите и по-специално 175/65 - 14" и 185/60 - 14"
А иначе засега съм се ориентирал към Fulda EcoControl, но я намирам само с дата на производство началото на миналата година
Колега, провери в Гьоте-институт: ул. Будапеща 1
ПК 1384
1000 София
тел.: +359 2 9390100
факс: +359 2 9390199
Petyof написа:Колега благодаря много за помощта.Живея в Бургас и незнам това по пощата ли да си го поръчам или
Symptom написа:Един глас за Yokohama C-Drive , странни мнения прочетох.. аз съм много доволен...шумни били.. нищо такова,най-безшумните гуми които съм имал.На мокро не даржели..незнам..за 1 път карам с усещане за сигурност с тях. В Унгария с 120 по магистрала,..със среден дъжд.. Тук пак с толкова карах тея дни локва по магистралата не им се опира, но се усети как мина през нея. При мен обират над 40% от малките вибрации... Като че ли имат по-високо съпротивление на таркаляне, в момента си слушам само мотора, никакъв друг шум...
Лично мнение ,супер гума е .
Harrry написа:Petyof написа:Колега благодаря много за помощта.Живея в Бургас и незнам това по пощата ли да си го поръчам или
Уф, пак не съм погледнал кой откъде е... То комай цялата България се събра в София!Колега, извинявай! Не знам, дали Гьоте-институт има филиал в Бургас. Мисля, че не биха ти пратили номер от списанието - те се преглеждат в читалнята, а ако си с членска карта, можеш да си вземеш списания и в къщи за две седмици. Но можеш да провериш. Аз самият съм ползвал тази читалня- има какво ли не. Просто не забелязах, че си от Бургас. Но ако врътнеш един телефон в София, те ще ти кажат, имат ли филиал в Бургас, или не. Друго не се сещам сега.
P.S. Сега проверих, ето в този сайт:
http://www.goethe.de/Ins/bg/sof/net/bgindex.htm
В Бургас, за съжаление, нямат читалня, но имат във Варна. Та ако имаш път натам...:
Немска читалня Варна
Регионална библиотека "Пенчо Славейков" ул. Сливница 34
9000 Варна
тел.: +359 52 658 452
boyka@libvar.bg
http://www.libvar.bg
Slayera написа:от 1-2 дни съм с Michelin Pilot Exalto PE2 195/50/15 82V, но още не мога да изкажа впечатления. ако някой ги ползва по отдавна нека да сподели. Аз ще кажа по-натам.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта