Колеги от Бургас, Помагайте!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Колеги от Бургас, Помагайте!

Мнениеот stenly_m » Сря 15 апр 2009 10:16

Така се стекоха нещата, че ще трябва да ми се отваря колата за смяна на гарнитура на глава. Вкарва въздух в системата и ми хвърля антифриза. Имам 2 сервиза за които се двуумя, но бих предпчел вие да ми дадете съвет къде ще ми оправят колата качествено. Мерси предварително. Колата е 1,9 ТДИ 110 коня АСВ двигател

Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги от Бургас, Помагайте!

Мнениеот DaveGahan » Вто 28 апр 2009 16:24

бих ти препоръчал сервиза на Никито ,който се намира малко след КАТ вдясно, на гърба на сервиз "Въката и Тошко" точно срещу един доста голям склад за безалкохолно.приятели сме и знам,че е един от най-съвестните майстори в града.другия който се сещам и за който има добри отзиви е този срещу магазин Ритони спорт.На момчето който е шеф там му викат Апи и също пипат много добре.там се занимават предимно с немски возила.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 28 апр 2009 17:15

колегата не чете из форума...писал съм му ЛС преди месец а май още не го е прочел :lol:

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Чет 30 апр 2009 10:22

Мерси колеги, вече я оставих да се прави в един друг сервиз долу под моста по пътя към меден рудник малко преди метан станцията с надписи мобил и Димитър се казва майстора, ще кажа как са нещата след като си я взема :) мерси за съветите

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”