Колеги, какъв двигател за Голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги, какъв двигател за Голф 3
Това от къде е колата и че в Австрия пазят двигателите е пълна глупост . Взимай 'талянка , поне купето ще е здраво и няма всяка пролет да кърпиш вежди и прагове. Евентуален ремонт на двигателя (не се знае какъв идиот я е карал там) ще ти се хване по-евтино от ремонт на купето , а и ръждата тръгне ли един път ..... 

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Тук до някъде подкрепям колегата.За ламарините е точно така.Моя е австриец и от долу е трагичен.Приготвил съм му двата предни калника,и двата прага да ги сменявам,а от долу ще се шие.А относно двигателите,имам особено мнение за италянските автомобили.Но всичко е късмет,колкото и да я гледаш уцелиш ли я калпава пак ще се набуташ,и обратното.Може хич да не я оглеждаш и да не пипаш по нея доста дълго време.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vw Golf 1.9-TDI-90ps.
2700 ЛВ.
Дата на производство април 1995 г.
Тип двигател Дизелов
Мощност (к.с.) 90 к.с.
Скоростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Пробег 250000 км
Цвят Tъмно син
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Лети джанти, Металик, Нов внос, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Центр. заключване, Шибедах
Допълнителна информация:
Автомобила е нов внос от Австрия, много добро техническо състояние, идеална ходова част, перфектно работещ двигател, салона е във идеален вид, на автомобила има 4бр. лети джанти с гуми, трети стоп вграден във споилера и музика, колата е много здрава, стегната със идеална ходова част и отлично работещ двигател единственно има дребни козметични външни забележки от лаисните на вратите надолу и е за смяна радяторчето на парното, затова и цената му е такава(при сериозен интерес има и лек коментар)
п.п Добре, смятате ли, че трябва да се звани на такива обяви, или е нереално просто това, има бая "изгодни " такива промоцийки в мобилето
2700 ЛВ.
Дата на производство април 1995 г.
Тип двигател Дизелов
Мощност (к.с.) 90 к.с.
Скоростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Пробег 250000 км
Цвят Tъмно син
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Лети джанти, Металик, Нов внос, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Центр. заключване, Шибедах
Допълнителна информация:
Автомобила е нов внос от Австрия, много добро техническо състояние, идеална ходова част, перфектно работещ двигател, салона е във идеален вид, на автомобила има 4бр. лети джанти с гуми, трети стоп вграден във споилера и музика, колата е много здрава, стегната със идеална ходова част и отлично работещ двигател единственно има дребни козметични външни забележки от лаисните на вратите надолу и е за смяна радяторчето на парното, затова и цената му е такава(при сериозен интерес има и лек коментар)
п.п Добре, смятате ли, че трябва да се звани на такива обяви, или е нереално просто това, има бая "изгодни " такива промоцийки в мобилето

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Отиди виж я,и ще разбереш.И един съвет,закарайте я на канал и я огледай обстойно от долу за гнило!!!Ако има пластмасовите прагове виж под тях да няма изгнило.Абе най-добре вземи с тебе някой дето разбира от тея работи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
rosen79 написа:Ако има пластмасовите прагове виж под тях да няма изгнило.Абе най-добре вземи с тебе някой дето разбира от тея работи.

- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Колега, половината от автокъщите в Кюстендил са на "дупнишките педали" те се осъзнаха че хората нямат доверие на техния пазар и се преместиха в Кн, накупиха земя покрай пътя К-л Дупница и си преместиха "бангиите" а дане ти казвам как си разменят непродаваемите коли за да не се застояват по автокъщите !!! И мойто мнение е : кола само от друга страна.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
И аз бих казал,че е по-добре да идеш до германия,и от там да си вземеш какъвто искаш голф.Но да е от човек,защото поне ще си сигурен какво взимаш.Там няма такова нещо като тук да превъртат километражи,да лъжат какво е сменяно.Ако ги хванат в такова нещо ги чака престой на топло.При покупката той попълва в нещо като декларация колата в какво състояние е,какви километри е изминала,какво е сменяно.И другото,което съм чувал,е че имаш право да върнеш колата ако се появи проблем в определено време.
- kika2006
- Автомобил:
- Двигател:
"Колега"като гледам потребителите във форума са изброили цялата гама от мотори с техните преимущества и недостатъци и все още питаш и се чудиш,или просто запълваш свободното време с гатанки
.Вкус другар няма....

Последна промяна от kika2006 на Вто 28 апр 2009 22:05, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
rosen79 написа:И аз бих казал,че е по-добре да идеш до германия,и от там да си вземеш какъвто искаш голф.Но да е от човек,защото поне ще си сигурен какво взимаш.Там няма такова нещо като тук да превъртат километражи,да лъжат какво е сменяно.Ако ги хванат в такова нещо ги чака престой на топло.При покупката той попълва в нещо като декларация колата в какво състояние е,какви километри е изминала,какво е сменяно.И другото,което съм чувал,е че имаш право да върнеш колата ако се появи проблем в определено време.
Не се обиждай , ама май наистина само си ги чувал тия неща

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Не се обиждам,защото това ми го е казвал човек от форума,който си взе Г3 1Z от германия.И той ми го казва това
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Последна промяна от Nikkolay на Пет 05 ное 2010 18:57, променено общо 1 път.
- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
g3 1.6i AEK 101h.p.74kw - това е колата?!?!?!
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kika2006 написа:Не, не, майка ми кара Голф IV 1,4 16В мотора, много е слабичка. Голф 3 единствено дизелче бих си взел, ама ддо към 3 бона, трудно се намират прилични.
п.п Чуденката ми беше Опел Корса - Голф 3 - Ситроен Ксара - Хонда Сивик.
Предвид парите обаче най-добрия вариант според мен остана корсата "Колега"като гледам потребителите във форума са изброили цялата гама от мотори с техните преимущества и недостатъци и все още питаш и се чудиш,или просто запълваш свободното време с гатанки.Вкус другар няма....
и майка ми също кара Голф 4 1,4 16V .
Иначе и на мен чуденката ми беше Корса - Поло - Голф 3 - Ситроен Ксара - Хонда Сивик

Сега обаче останаха само Поло - голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Vw_wV написа:kika2006 написа:Не, не, майка ми кара Голф IV 1,4 16В мотора, много е слабичка. Голф 3 единствено дизелче бих си взел, ама ддо към 3 бона, трудно се намират прилични.
п.п Чуденката ми беше Опел Корса - Голф 3 - Ситроен Ксара - Хонда Сивик.
Предвид парите обаче най-добрия вариант според мен остана корсата "Колега"като гледам потребителите във форума са изброили цялата гама от мотори с техните преимущества и недостатъци и все още питаш и се чудиш,или просто запълваш свободното време с гатанки.Вкус другар няма....
и майка ми също кара Голф 4 1,4 16V .
Иначе и на мен чуденката ми беше Корса - Поло - Голф 3 - Ситроен Ксара - Хонда Сивик![]()
Сега обаче останаха само Поло - голф 3
Aбе да не сте братя вие двамата ?

- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
ето ви нагледно !!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”