мнение за golf 3 cabrio?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Re: мнение за golf 3 cabrio?

Мнениеот Gigabyte » Пон 27 апр 2009 17:48

stan4o_mc написа:
Ицку® написа:като искаш кола без покрив, по-дборе някоя "тарга" си вземи. Лятото слагаш панелите който се явяват покрив в багажника и се кефиш на слънцето.

И всеки път когато прибереш стъкларията в багажника се молиш да не ги строшиш. И всеки пък когато не вземеш джамовете с теб (за да не ги счупиш) и завали, се псуваш до откат. Зарибявка е таргата, но не е удобна.

То таргата е толкова кабрио ,колкото Мазда Бебе(121) е кабрио mhihi mhihi Кабриото е плюсове напред от таргите... Иначе ,колега ако ти е легнала сърцето ,отваряй мобиле ,харесвай си няколко автомобила и отивай да пробваш/гледаш и си решаваш :) За мен си е мания кабриото ,тъй че никой не може да ме разубеди(може би след 10-15години като одъртеем mhihi mhihi )

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Вто 28 апр 2009 1:03

Доста мнения се изписаха за плюсовете и минусите ...
Аз ще допълня нещо ...
Мой познат кара 3ка кабрио ... наистина е кеф,даже Я продава и мисля да я пазаря за мен .. но за 2ра кола ,щото зимъска ... :Mr Green Fun
Тавана е направен като в час по ръчен труд ... Лятото го прави няколко пъти,скъса се на няколко места .. то не беше лепене ,шиене ,чудесии ...
Аз попринцип съм За конвертиблето mhihi Удоволствие е да се кара такова ...

Последна промяна от Night_elf на Сря 29 апр 2009 11:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 28 апр 2009 20:30

Колега,вземи си едно Е30 или Е36-хем имаш кабрио,хем имаш твърд покрив зимата.
Ама хардтопа е екстра при тия коли и струва скъпо,ама си заслужава... :deal

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 29 апр 2009 11:32

Night_elf написа:Доста мнения се изписаха за плюсовете и минусите ...
Аз ще допълня нещо ...
Мой познат кара 3ка кабрио ... наистина е кеф,даже е продава и мисля да я пазаря за мен .. но за 2ра кола ,щото зимъска ... :Mr Green Fun
Тавана е направен като в час по ръчен труд ... Лятото го прави няколко пъти,скъса се на няколко места .. то не беше лепене ,шиене ,чудесии ...
Аз попринцип съм За конвертиблето mhihi Удоволствие е да се кара такова ...

като го вземеш,се обади да те пратя на точното място да ти оправят завесата mhihi

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Сря 29 апр 2009 11:42

Лило тоя пич дето го кара Голфа накрая отиде при едни познати и му го шиха целия наново и го лепиха ... спомням си ,че му одраха кожата де ... Ама поне нема ми капе по празната глава mhihi

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Сря 29 апр 2009 12:47

Явно толкова хубаво е направено...Имам доста километри с такъв Голф и си е яка работа :да: Ако му се идва до Пловдив на колегата ще му препоръчам една фирма и ще забрави,за течове и прочие.. :wink: :)

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Сря 29 апр 2009 13:04

ето пак следното-кефа и желанието нямат цена пич щом ти искаш и ти се кара зимай го само знай че като кола втора ръка ще имаш малко ядове с тоя таван ,но пък ще имаш кабрио... :banana :banana :banana

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Пет 01 май 2009 21:04

голяма слабост са ми Г3 кабрио,когато си търсех обаче ненамерих читав,ненамерих и гараж под наем около нас и в крайна сметка се отказах :( От това което видях аз мога да ти кажа,че на новия внос на 100% тавана е за правене,иначе си Голф :mrgreen: Ще се радвам да видя кабрио в клуба :beer :да:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Съб 02 май 2009 15:21

katcko написа:голяма слабост са ми Г3 кабрио,когато си търсех обаче ненамерих читав,ненамерих и гараж под наем около нас и в крайна сметка се отказах :( От това което видях аз мога да ти кажа,че на новия внос на 100% тавана е за правене,иначе си Голф :mrgreen: Ще се радвам да видя кабрио в клуба :beer :да:

Аз мойто го продадох и мога да кажа че е много красива кола. Няма нищо лошо да го караш зимата. Много си е топло, а и се сгрява по-бързо. Продадох го поради финансови проблеми и от 3 коли трябваше да се разделя с 1.

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Нед 03 май 2009 10:42

Голф 3 Кабрио...хм...ето я моята мечта. Вчера на благотоворителната сбирка в Русе имаше един колега с кабрио и думите му бяха: Ако ще е тройка кабрио задължително да е с текстилен таван защото гумения се нацепва; и да е с ръчен гюрук защото се смъква за 2 секунди а ел.гюрука е доста по бавен и движенията му са на едни цикли с по 2 секунди пауза между тях.

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 03 май 2009 11:14

dj_nako написа:Голф 3 Кабрио...хм...ето я моята мечта. Вчера на благотоворителната сбирка в Русе имаше един колега с кабрио и думите му бяха: Ако ще е тройка кабрио задължително да е с текстилен таван защото гумения се нацепва; и да е с ръчен гюрук защото се смъква за 2 секунди а ел.гюрука е доста по бавен и движенията му са на едни цикли с по 2 секунди пауза между тях.

Моя беше електрически и нямаше никакви цикли през никви секунди. Явно този който си гледал е прецакан нещо :wink:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 04 май 2009 22:02

Сори, че ползвам темата. Мисля да направя направя нещо дето хем ще е въпрос, хем ще е информативно за колегата. А това е да заговоря за напълзялите на последък из София(а можеби и из страната) кабриолети Г3 с предница и табло от Г4. Тази от снимката е можеби 4-та или 5-та такава, която засичам. Отзад сие Г3, главините са с 4 болта :hmmmm . Някой знае ли повече за тези хибриди? Даже една девойка на един светофар ми твърдеше, че колата и е Г4 ама аз и викам, че Г4 с главини с 4 болта няма.
Прикачени файлове
DSC01147.JPG

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пон 04 май 2009 22:21

Същата работа е и с 2-ките.Гледам купе на Голф 1 кабрио, пък тя била 92-ра.И била Голф 2.Пък вътре таблота е на 1-ка. :screwy

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пон 04 май 2009 22:30

Еми фейс лифт мисля,че си се водят 4-ки.Вместо да дават куп пара да направят 4-ка кабрио просто правят фейс лифт. :idea:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 05 май 2009 8:35

Точният отговор е тук
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell ... ition.html
Това си е лимитирана серия на Golf III

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”