До колегите пътуващи в Румъния

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kusho
Автомобил:
Двигател:

Re: До колегите пътуващи в Румъния

Мнениеот kusho » Пет 24 апр 2009 19:50

One написа:
LILO&STICH написа:
на колега по пътя за бургас му откзават спирачките в завой - излетял е в полето с 80 км/ч ....на него нищо му няма, щото това се е влачило в пръста по корем ама "колата" е с разбито окачване, изтърбущен от коша мотор и като цяло - тоталка.........

...този случай може да е различен, за това сори ако е така
но това е дежурното оправдание зад което се крие:..не може да върви а, служебна кочина, да му мисли чорбаджията да му *ба ма*ката, газ до ламарина, 150-160, завой и ..... "ма те спирачките откзаха"

Аз човек да сменя скоростите на 2000 об. на служебна кола не познавам :wink:

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Пон 27 апр 2009 12:28

embi4a написа: ....Баща ми върти по 7-10 хил. км на година. Знаете ли 120х. кога ще ги навърти?...

ами доколкото успявам да вдяна има точно 4 години за да ги навърти. Цялата галимация е кое първо ще изтече - 4-те години или 120 000 км...

kusho написа: ...Аз човек да сменя скоростите на 2000 об. на служебна кола не познавам...

Аве аз и на личната си кола (дори и на баба жужка) не сменях скоростите на 2000 оборота ама това е друга тема...

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Сря 29 апр 2009 9:43

Явно колата не е с естествена кожа и фулл екстри и си има болежки ама ми кажете за 7 бона алтернатива на която да се навия. По 7 вървят най-слабите голфове 4 от Италия 1998-1999 набор с неизвестно минало и карани като за последно. Маслото може да е оригиналното, с което е излязла от завода. Колегата казва, че колата е мъртвец - ами аз карам 1,4 60 к.с то трябва да е още по-голям мъртвец. Голф 4 1,4 да не е пък много пъргав. Говорим за цена от 7 бинки. Някой ще каже ами вземи си за 10 еди какво си. Толкоз е бюджета колеги! Та въпроса остава отворен - какво по-добро и качествено да вземем за 7 бона от въпросната нова Дачия.
Знам, че или 4 години или 120 х км е гаранцията - ама за 4 години да я сервизират ми е достатъчно дори да не съм навъртял пробега.

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Сря 29 апр 2009 14:34

Здр. колега, чувал съм и аз за братята румънци че продават колите на доста по-ниски цни от нашите дилъри. Напр. един колега на майка ми си взе Хонда Сивик с около 6-7 хил. лв. по-евтино от Румъния.
Та колегата казва "неудачия", служебна, не излиза от сервиза и т.н. бля, бля. А някой взема ли предвид факта че наистина "служебна кола и чужда жена кокали няма" и че служебната кола навърта тия 120 хил. км в най-добрия случай за 2 години, а с това каране от 7 - 10 хил. на година ще ги навъртиш за 15 години. Моя съвет е, ако намериш за 7 бона нова кола, макар и 3 години да издържи пак ще си на далавера. Така че всеки си преценява сам за себе си :wink:
Най-добре е според мене да се отиде на място с кешовицата и вече да се говори.

Ще следя темата да видим какво развитие ще претърпи :wink:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Сря 29 апр 2009 17:17

ШОК и Ужас !! В Румънеско дават чистак бърсак нов Туарег - 3000сс за 69к тука таралясника 2.5 започва от 87к ОМГ

:lady_angry: :047: :weep: :weep:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Чет 30 апр 2009 14:17

BTW, сега се сетих, наскоро ходихме да купуваме едно бмв от там, можеш да си вземеш кола на лизинг от Румъния през всяка лизингова къща, която има офис и в България, само се разбираш с тези тука дали ще ти дадат лизинг и им казваш за какво е. После я сервизираш тук и си плащаш вноските в България.

Потребителски аватар
RS1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RS1 » Чет 30 апр 2009 20:35

Adnan написа:
embi4a написа:значи цялата работа е, че на бащата познат му се похвалил, че ходил в Румъния и взел чисто нова Дачия ама модела ще ви излъжа с отстъпка 2500 евро. Излязла му 7000 лв. всичко.

Кой те вкарва в тия оферти?
Да не е собственика на ПроСофт защото преди 5 години когато бях студент в габрово ахххха за малко да ме убеди човека да купя кола на снимка.
Като ми обестяваше за невероятния автомобил на цена от 7 000 лв. чисто нова лъскава и горяща градско 7.
Представяш ли си а бях отишъл да си купувам лаптоп :shock.
Тогава те бяха официален представител на рено и вкарваха дакиа също.

-Бай Юли Генов :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”