стъклото откъм шофьора се запотява...
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
стъклото откъм шофьора се запотява...
някой има ли идея защо се запотява стъклото ми, не е цялото - само до толкова, че да ми пречи да виждам в страничното огледало 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: стъклото откъм шофьора се запотява...
buFka написа:някой има ли идея защо се запотява стъклото ми, не е цялото - само до толкова, че да ми пречи да виждам в страничното огледало
насочи духалката да му уха топъл въздух от парното

- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отвори и затвори прозореца изцяло, за да се изчисти от влагата (ако добре ти уплътнява вътрешния уплътнител на рамката на вратата) и след това го остави отворен два пръста за 5-10 мин.
освен това мисля, че на стъклото му трябва студен въздух отвътре, за да се изравнят вътр. и външ. температури - мисля, че това е идеята на по-старите фау ве-та от страничните духалки да духа само студен въздух.
П.П. виж да не ти влиза вода в купето от дъждовете (вкл. и в багажника)
освен това мисля, че на стъклото му трябва студен въздух отвътре, за да се изравнят вътр. и външ. температури - мисля, че това е идеята на по-старите фау ве-та от страничните духалки да духа само студен въздух.
П.П. виж да не ти влиза вода в купето от дъждовете (вкл. и в багажника)
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kara написа:Аз поставям плъзгача за регулиране на въздушния поток по средата между положението за краката и за салона. Ако не си го пробвал това пробвай при мен имаше положителен ефект.
не съм го пробвал но ще тествам...
emils написа:П.П. виж да не ти влиза вода в купето от дъждовете (вкл. и в багажника)
в багажника не влиза, но в купето тече като ниагарския водопад, но само на пода на десните седалки...казаха ми, че тапите отдолу били проблем ,ама за тях ще трябва да изчакам докато се прибера

buFka написа:kara написа:Аз поставям плъзгача за регулиране на въздушния поток по средата между положението за краката и за салона. Ако не си го пробвал това пробвай при мен имаше положителен ефект.
тва работи перфектноне се налага вече да сменям ту на стъкла ту на крака
Радвам се

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”