Преди време ходих да ми монтират гуми на 2 джанти.Джантите бяха без гуми и само трябваше да се монтират и балансират.Взеха ми 12лв. за процедурата.Монтаж на гума е 2.40,баланс- 2.40 и отделно си купуваш тежести които са 6ст. на грам.Отделно след време установих,че са ми откраднали една от капачките на високоскоростните винтили и са я подменили с някаква пластмасова.
Не ви препоръчвам да ходите там.Отделно се възмущавам на това как се налага да разговарям с някакви нелюбезни,аругантни и надути пишман-майстори.Да си назначат приемчик!
Впечетления от гумарно "Радиал"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- smg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
боклуци абсолютни
Последна промяна от smg на Съб 28 яну 2006 11:28, променено общо 1 път.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм доволен от GasCom - в Младост до BILLA (комплекс автомивка, масла, газостанция и други горива разбира се). Шефа им ги държи строго. Имат приемчик на мивката. Работят с козметика на MAFRA. Приятно кафе докъто чакаш да ти напудрят любимката, а предаването на автомобила винаги е със думите: "... г-не огледайте и ако имате забележки да ги отстраним". Комплесно (вътрешно и външно безконтактно) почистване включително намазване на гумите и пласмасите с някакви мазни лъскавини е 12лв. Tи си прецени дали те устройва цената. Аз съм доволен и от чистенето и от кафето и от обслужването.maistora_1 написа:... но не мога да си намеря качествена автомивка в сф
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Искам и аз да се оплача от Радиал - преди време(в началото на зимата) си купих 4 нови зимни гуми и за съжаление отидох да ми ги монтират в Радиал в Павлово(на Околовръстното). След монтажа на другия ден едната гума просто спадна в движение. Отидох в сервиза и не можаха да ми дадат никакво смислено обяснение - гумата си била в ред, ама просто се отлепила от борда?!?
Сложиха я отново и досега няма проблеми, само дето не ми стана ясно как чисто нова гума може да спадне без да има някаква причина за това...
Сложиха я отново и досега няма проблеми, само дето не ми стана ясно как чисто нова гума може да спадне без да има някаква причина за това...
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maistora_1 написа:ако говориш за радиал 2000 - потвирждавам ужасни са! а там където имат и автомивка - не мият качествено! извинявам се зано не мога да си намеря качествена автомивка в сф
По пътя към кв. "Хаджи Димитър" - от колелото на Сточна гара, под моста, покрай мелничния комбинат (пише "LOULIS" на него), пресичаш едан двойна ЖП-линия и веднага вдясно се вижда автомивката. Перфектни са!
Да много са зле тези в Радиал. Откакто ми изправяха и четирите джанти и разбира се нищо не изправиха не ходя там.
Иначе Тони (АРКО-02 в Дървеница) е номер едно. Преди една година си правих джантите при него, като след това ги напомпах с азот и от тогава не са мръднали, стоят си на 2,4 и това е..
!!!
Иначе Тони (АРКО-02 в Дървеница) е номер едно. Преди една година си правих джантите при него, като след това ги напомпах с азот и от тогава не са мръднали, стоят си на 2,4 и това е..
- maverick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lawyer написа:maistora_1 написа:ако говориш за радиал 2000 - потвирждавам ужасни са! а там където имат и автомивка - не мият качествено! извинявам се зано не мога да си намеря качествена автомивка в сф
По пътя към кв. "Хаджи Димитър" - от колелото на Сточна гара, под моста, покрай мелничния комбинат (пише "LOULIS" на него), пресичаш едан двойна ЖП-линия и веднага вдясно се вижда автомивката. Перфектни са!Правят и ГТП като за наши хора, без да те познават.
ПРОБВАЙ НА АВТОМИВКА юЖЕН ПАРК.НАщЕ ГИ МИЕМЕ ТАМ И СА МНОГО СТАРАТЕЛНИ МОМчЕТАТА.на ул.сребърна е мивката..
-
mastercheto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Впечетления от гумарно "Радиал"
За Радиал 2000 в кв. Овча купел, никога повече! Бях там за смяна на гуми и мога да кажа ужасно отношение на персонала. След смяната започна много да тресе волана и се оказа, че въобще не са балансирали гумите просто ей така са наслагали тежестите. Трябваше при друг майстор да ги балансирам. Просто съм разочарован, никога повече там.
но не мога да си намеря качествена автомивка в сф