Газов моноинжекцион - къде в Бургас ?
Газов моноинжекцион - къде в Бургас ?
Здравейте, темата се е получила просто перфектно, благодарности за изчерпателните обяснения
. Отскоро съм притежател на Golf 3 1.8 ABS и да си призная доста често се замислям за газова уредба. Явно че най-добрият избор е газов моноинжекцион - бихте ли ми препоръчали марка и добър сервиз, където да ми я монтират, по възможност в Бургас или региона.

- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Re: Газов моноинжекцион - къде в Бургас ?
kwot написа:Здравейте, темата се е получила просто перфектно, благодарности за изчерпателните обяснения. Отскоро съм притежател на Golf 3 1.8 ABS и да си призная доста често се замислям за газова уредба. Явно че най-добрият избор е газов моноинжекцион - бихте ли ми препоръчали марка и добър сервиз, където да ми я монтират, по възможност в Бургас или региона.
Не съм чувал за такава измишльотина, но дори и да има не виждам смисъл за моноинжекция да се наливат излишни пари, след като една обикновенна газова уредба с напр. един ТАП вършат повече от чудесна работа при моноинжекцията!
явно нещо не съм разбрал, добре ако си сложа обикновена газова, ще имам ли проблеми с горене на ламбда сондата?
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз съм с Пасат б4 с 1.8 АБС мотор като твоя и имам Газова БРЦ и съм много доволен.Но моята е слагана в Италия и е направена добре,смисъл 4е върви добре и на бензин и на газ и ми дава добър разход.Но 4есно казано незнам каде в Б-с слагат такъв модел Газови така 4е по разпитай.Успех 

Върни се в “Автогазови уредби”