не пали пасат 1.8 20в
-
- Автомобил:
- Двигател:
не пали пасат 1.8 20в
днес не мога да запаля .не се чува бензиновата помпа като дам на контакт.от скоро почна да пали по трудно пасата ми 1,8 20в.какво да направя.
Re: не пали пасат 1.8 20в
Подай дирекно 12в кам помпата или замери дали идват такива до нея ако има значи е изгорела помпата ако няма има някаде реле за помпата може да е нагоряло ако не е значи изгоряла помпа
Да добава помпата се намира в багажника под стелката има кръгал капак с 3 винта оспех колега кажи после какво е било
Да добава помпата се намира в багажника под стелката има кръгал капак с 3 винта оспех колега кажи после какво е било
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Колеги имам същия проблем на Б4 1.8 моно 95год.И аз не разбирам откакво е.Свалих релето (67 долния ред най-вдясно)изглежда като ново.Като започна да въртя го чувам как щрака на много малки интервали.Така ли трябва да щтрака???
- VwPassatGT
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен го има същия проблем .... релето бачка кабелите не са прекъснати помпата бачка
при мен проблема е с масата .

-
- Автомобил:
- Двигател:
А свещите гледали ли сте ги?
За турбо двигателите ако не се мсенят на всеки 20к км горят бобините над тях и тогава става мацаница.
За турбо двигателите ако не се мсенят на всеки 20к км горят бобините над тях и тогава става мацаница.