Чип тунинг от Brezel
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей. За сега все още нямам нищо за твоя голф. Намеря ли нещо веднага ще пиша . 

Последна промяна от Brezel на Вто 14 мар 2006 15:29, променено общо 1 път.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Напълно съм съгласен с теб. Аз малко се поузложих тук
ама мислех че става въпрос за Голф 3
и се зачетох повече чак след като ти видях коментара
. Извинявам се за невежеството

Последна промяна от Brezel на Пон 13 фев 2012 20:45, променено общо 1 път.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FreAk написа:niikoo_1 написа:.....Тук до моя блок могат да ми сложат за 180лв.
по-добре недей
Я се обоснови, защо по-добре недей. Това е само софтуер и чипа е просто носител на този софтуер и от там следва, че цена от 180лева е съвсем резонна. Целия "чип" излиза буквално без пари. В ebay.de има доста евтини оферти, и това че някъде ще ти вземат 500лв. не означава, че има разлика с мястото, на което ще ти вземат 180лв.
За "чип тунинга" мога да пиша много и да те накарам да си промениш мнението. Има много хляб в тази област

- FreAk
- Автомобил:
- Двигател:
niikoo_1 написа:FreAk написа:niikoo_1 написа:.....Тук до моя блок могат да ми сложат за 180лв.
по-добре недей
Я се обоснови, защо по-добре недей. Това е само софтуер и чипа е просто носител на този софтуер и от там следва, че цена от 180лева е съвсем резонна. Целия "чип" излиза буквално без пари. В ebay.de има доста евтини оферти, и това че някъде ще ти вземат 500лв. не означава, че има разлика с мястото, на което ще ти вземат 180лв.
За "чип тунинга" мога да пиша много и да те накарам да си промениш мнението. Има много хляб в тази област
аз също мога да ти кажа доста неща за чип тунинга, които можеби знаеш, но няма смисъл да спамим по темата на колегата

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЕВАЛА ПИЧОВЕ
Поздрави

Поздрави
Последна промяна от Brezel на Пон 13 фев 2012 20:46, променено общо 1 път.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре колега да те питам то за мене няма да стане ама
Пич аз нали на теб ти писах

Поздрави
Последна промяна от Brezel на Пон 13 фев 2012 20:46, променено общо 1 път.
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Brezel написа:ЕВАЛА ПИЧОВЕАз тая тема я пуснах за да обменяме знания и опит а не само да се правя на измислен търговец. Ако споделите с другите какво знаете и какъв опит имате няма да навреди на никого а и най малко би било СПАМ
Сигурен съм че и аз бих могъл да понауча нещо от вас затова учтиво ви моля ако имате някъкви идеи да ги споделяте (ако желаете разбира се) Аз сега ми е много малко времето иначе отдавна искам да поговорим ЗА И ПРОТИВ чиптунунга. И май му едва времето
Например ме интерсува какви разновидности на GOLF 3 1.8 mono има. Например сега имам чип за Голф 1.8 моно инжекция 90 коня но не знам дали е за ABS мотор или поточно има ли голяма разлика в двигателите и съответно в компютрите. Имам една табела на която са всички двигатели използвани при ГОЛФ 1,2,3,4 и съответно обозначението им и кога са използвани. Видях че АБС се използвал някъде от 92ра чак до края на 95та или до началото на 96та и се чудя имало ли е промени които могат да преяат евентуално на моя чип.
Очаквам помощ от вас![]()
Поздрави
има промени ,
и мотора е ААМ 75кс моно инжекция, и чип за АБС не става за ААМ
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти. С питане верно до цариград се стига. Мерси много за пояснението. Значи понякога ми идва да псувам чесно. Значи имам чип за Голф 3 1.8 90коня разбира се.
Ето и един линк с табелата за кято говорех http://www.doppel-wobber.de/motorkenn.html Там пише че АБС е до края на 95та година.
Айде със здраве
Ето и един линк с табелата за кято говорех http://www.doppel-wobber.de/motorkenn.html Там пише че АБС е до края на 95та година.
Айде със здраве
Последна промяна от Brezel на Пон 13 фев 2012 20:48, променено общо 1 път.