p.s. сигурно открих топлата вода според някои, но аз лично не бях се сещал да пробвам досега

jijibs написа:Установих, че с USB data кабел може да се зарежда от USB буксата на CD-то в колата телефон Sony Ericsson. Пробвайте с други модели да видим би трябвало да става също
p.s. сигурно открих топлата вода според някои, но аз лично не бях се сещал да пробвам досега
racing_team_vidin написа:jijibs написа:Установих, че с USB data кабел може да се зарежда от USB буксата на CD-то в колата телефон Sony Ericsson. Пробвайте с други модели да видим би трябвало да става също
има един недостатък, трябва да слушаш музиката от тела за да се зарежда
jijibs написа:racing_team_vidin написа:jijibs написа:Установих, че с USB data кабел може да се зарежда от USB буксата на CD-то в колата телефон Sony Ericsson. Пробвайте с други модели да видим би трябвало да става също
има един недостатък, трябва да слушаш музиката от тела за да се зарежда
При мен не е така. Явно зависи от модела. Просто включвам кабела и започва да зарежда. Между другото на моя модел беше спряна тази опция, но аз я активирах от скритото меню на телефона. Влиза се с комбинацията: надясно, звезда, наляво, наляво, звезда, наляво, звезда и после от менюто Серв. настройки.
racing_team_vidin написа:при мен си има опция в менюто на тела (P990i) а CD-то е JVC и пуска през юсб-то само ако си на него за слушане. Ама и аз го обясних
Winner25 написа:racing_team_vidin написа:при мен си има опция в менюто на тела (P990i) а CD-то е JVC и пуска през юсб-то само ако си на него за слушане. Ама и аз го обясних
Ако го пуснеш в режим телефон има някаква вероятност след известно време да почне да зарежда
low_creep написа:Кажете каво друго мове да се мушне ж тва USB ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта