За кражбите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За кражбите
Та да се оплача на колегите от Плевен и по точно в Сторгозия. Имам и аз Пасат 94г. и снощи взеха че ми свиха халогени ,мигачи и две лайсни.
Преди 10-дена ги хванаха на друг такъв Пасат че,му ги свалят и ги пуснаха от 2 рпу.Дори се оказа че единиа е от 131бл.а другия от 94бл. Имали по 3-4 пробации.Пускат ги и те си продължават да си крадът.

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Memo написа:Съжалявам колега, скоро и мен ми откраднха единия мигач, а при теб почти всичко са свалили...единственото спасение май е да замазваме всички дупки и да слагаме фарове с вградени мигачи
И каква ти е гаранцията , че няма да ти гепят фаровете????? Ако са решили , фарове , стопове , мигачи , брони и още куп неща могат да ти откраднат....

Хайде да ви развеселя малко. Моя кум е един огромен българин с поне десет кила върху мойте и горе-долу толкова сантиметра. Една вечер отива на гости и към 22-23 си тръгва. Колата му паркирана пред блока, тъмничко и чува той някакъв шум, приближава се и гледа някакъв му сваля задната гума. Вика: Колега, кво става? Оня невъзмутим, хубави гуми има тоз. На теб вика: кво ти трябва? Ей тука има инструменти, взимай и сваляй. И кума тъй го свалил 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”