Мнениеот Rumen » Пон 13 мар 2006 22:32
Аз ползвам AeroTwin на BOSCH.
Изключително доволен съм! Моето лично мнение е че си струват всяка една стотинка. Брилянтно почистване на стъклото и в двете посоки. Никакво замазване, никакви реснички и това което най-ми хареса -- никакъв шум. Просто не се усеща че работят. Купих ги преди около 2 месеца от Киров-BOSCH на Оборище (София). Комплекта за моя Passat струваше 65лв. Да, цената не е малка (за чистачки), но мен ме устройва и мисля, че получих повече от това за което платих.
Наистина не замръзват на снега и нямат никакви открити метални части. Пробвам съм ги на 180 - чистят точно толкова добре колкото и при 60km/h.
Незная как ще ги опазя, но до някъде разчитам на това, че през по-голямата част в престой колата ми е под наблюдение (нощем е на гараж, а през деня пред офиса има охрана; всичко това разбира се не е гаранция - ходя на хиляди други места). Много е интересна системата за "заключване" към стария тип кукички - в никакъв случай не може да се нарече непреодолима, но е доста затрудняваща краденето, ако се цели кратък срок за изземване е по-вероятно да се счупи отколкото да я свалиш за 5sek. (това разбира се ще се случи само с първата; една свалиш ли вече ще знаеш как се свалят следващите ... за 15sek.)
Изключително съм доволен от тези чистачки и Ви пожелавам всеки от Вас да има възможност да си ги позволи. Уверен съм, че който го направи няма да остане разочарован.
Тук е мястото и да спомена, че останах изключително доволен от продавачите в магазина на Киров-BOSCH на Оборище - бях с колата, любезно извадиха комплекти, пробвахме и сложихме това, което най ми хареса (като визия) на мен (въпреки, че по каталог спецификацията беше друга, но в крайна сметка това са само различни дължини в mm).