Интересува ме как се пставят(сменят) халогени оригинални на В3?
Преди време от форума взех едни "оригинални" за Автомобилчето и тия дни намерих кинти да ми ги свържат, обаче тря`а да съм си ги монтирал.
ПС за модераторите: Измежду 73-те намерени резултата за "халогени" нямаше един, който да отговори конкретно на въпроса ми...

Халогени отново
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Халогени отново
Изтегли си от замунда ръководството за б3 и б4 там пише подробно и има снимки как се свалят 

И тази излезе, но не върши работа
след тия мнения почва кражби, настроики и каско.
Моята кола има халогени, но не работят идеята ми беше как да ги сменя без къртене,рязане, разпробиване и настойване(поне за сега)...
Така мисля да направя. Благодаря за съвета...
относно разпробиването на правоъгълните отвори в бронята. Сваля ли се бронята или може и да се реже направо , с какъв инструмент - зеге ,флекс или...
Бронята лесно се изрязва но трябва да си намериш гривните които се слагат на бронята около халогените...
след тия мнения почва кражби, настроики и каско.
Моята кола има халогени, но не работят идеята ми беше как да ги сменя без къртене,рязане, разпробиване и настойване(поне за сега)...
Изтегли си от замунда ръководството за б3 и б4 там пише подробно и има снимки как се свалят
Така мисля да направя. Благодаря за съвета...
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Ако има заводски какъв ти е проблема монтирани ли са или не?
Ако не са хващаш макетното ножче изрязваш дупките в гредата има планки 6 бр видии и си готов слагаш декоративните капачета и това е по механичната част по ел. частта зад фаровете имаш ли черни букси със кабели: Бял със жълта лента и Кафяв?
Ако ги имаш супер щракваш буксите на халогените, отваряш капачето на бушоните на 10-то място слагаш реле и ТОВА е
Ако не са хващаш макетното ножче изрязваш дупките в гредата има планки 6 бр видии и си готов слагаш декоративните капачета и това е по механичната част по ел. частта зад фаровете имаш ли черни букси със кабели: Бял със жълта лента и Кафяв?
Ако ги имаш супер щракваш буксите на халогените, отваряш капачето на бушоните на 10-то място слагаш реле и ТОВА е

Интересува ме как се пставят(сменят) халогени оригинални на В3
Махам оригинални и слагам оригинални за сега(не знам какви ще излязат "новите")
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF

Вадиш щипките #8 от снимката сваляш капачето #7 и развиваш #10 болтчетата 3 бр на всеки халоген, отваряш капака и откачаш буксата

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Колега лесно е. Щом аз се справих
Вземи си по тънка отверка и давай. Не се иска сила.
Схемата по горее е много полезна.

Схемата по горее е много полезна.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Като си отворил виж за клеясали замърсени букси на крушките както и самите тях .
Здравейте,сложих реле 53на 10-то място при вкл.на 2степен на ключа грее бушона 15ампера стопа за мьгла отзад е само една крушка даите сьвет благодаря.znainainai написа:Ако има заводски какъв ти е проблема монтирани ли са или не?