Ключ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
malden
Автомобил:
Двигател:

Ключ

Мнениеот malden » Съб 02 май 2009 0:27

Става въпрос за голф 4 1.6 AKL 101к.с 99г. с ГИ BRC проблема е следния много е мудна примерно при потегляне трябва да и дам повече газ иначе заглъхва :banghead: .Това ме побърква хора иначе колата е перфектна много съм доволен от нея от разхода същто доволен градско 11-13зависи,а извън градско я свалям под 9.Мисля си,че трябва да ида на ценровка но въпроса е къде :?: :?: :?: По точно къде в Пловдив там ми е най близо,но ако си заслужава може и да е по далече.Изками се да намеря някой изтински газаджия колеги да прегледа абсолютно всичко защото аз колата я купих с газовата и незнам може да има нещо нередно относно монтажа и настройката на ГИ.Ако нещо съм обърклал моля да ме извините понеже съм нов в форума.
Предварително благодаря за съветите които ще ми дадете

Последна промяна от malden на Чет 29 дек 2011 22:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Re: Помощ, муден и слаб респонс на газ, G4 1.6 AKL

Мнениеот Жоро Делчев » Съб 02 май 2009 17:08

Според мен не й стига горивото,трябва ти човек с газанализатор и елком за центровка.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ, муден и слаб респонс на газ, G4 1.6 AKL

Мнениеот The_Machine » Съб 02 май 2009 17:46

Achim Lauritzen написа:Според мен не й стига горивото,трябва ти човек с газанализатор и елком за центровка.

Елком е марка стендове, както Елка са марка калкулатори, Бик - самобръсначки/химикалки, Ксерокс - копирни машини...

Не е нужно да е човек с газанализатор - трябва му газаджия със софтуер за БРЦ ( - уви, аз такъв нямам :) ), един лаптоп и малко свободно време

Върни се в “Автогазови уредби”