stefo написа:Махнах адреса. Някой, ако я познае да се свърши с мен..
4ernata perla написа:колеги някои може ли да ми даде кодовете на скоростните кутии за голф2 заедно с двигателите коя на кои мотор може да стане. имаше някаде в темите но не мога да я намеря. мерси предварително. и ако темата не е за тук моля модулаторите да я преместят.
psstv18rp написа:Абе дъждовните капки какви ли не лайна обират от въздуха... Същото важи и за климатика - вътре е такава гнус около и по изпарителя...
Golf_Diesel_ написа:dj_nako написа:Айде някой да отиде да разпита комшиите там, друг да изреже едно парче фазер с размер на стъкло да го сложи и да го лепне с малко тиксо + лепенка на клуб-а, че ако случайно се върне собственика да види какви добри хора сме и как сме му предпазили колата от случайно минаващи крадци и от дъжд.
Само собственика да не си помисли че някой от форума му е разбил колатаСори за спама..
най накрая и аз направих едни снимки като хората![]()
[url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/2024/18500684591757466244.JPG][img]
Golf-vladi написа:Зравейте, имам голф 3 тди 1з. От извесно време имам проблем с падане на акумулатора ... моля помогнете защото майсторите при който ходих немогат
kombito-tdi написа:правих една с класа която вьпреки че не е на контакт подгряването на мслото в картера си остава включено и след 30мин няма никои
извади релето за подгряването то и без това не ти трябва вече
може и да има ефект
успех
morfei1 написа:"За к'во ти е GTI, след като има TDI"
parno написа:сори за спама
ама обувки МОМО ми звучат като тоалетна хартия KONI
konstantinov1980 написа:Колеги имам следното питане:
Тази вечер като си бръкнах в ауспуха / бях корала колата по-малко от километър/ си бръкнах в ауспуха / Пасат 1.8Т 1999 год/ и оттам на пръста ми имаше черна вода - не беше масло, защото работя с петролни продукти и ги познавам.
Това нормално ли е - колата беше карана през деня 2 пъти по 500-600 метра, просто така се получи.
sportul написа:със сигурност е мн куриозна случка и сега ше ти се смея
Pichaga написа:темата отдавна не е била заключвана заради спам и провокации
chefito написа:Искам да потвърдя тезата на колегите, че сами ще се изнесат. При мен живяха 2 години и се самоизнесоха. Както дойдоха от нищото, така се и изнесоха..Дори довиждане не казаха, а аз бях добър домакин..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта