така, не бях си карал колата от 3 дни. Качвам се тая вечер и тръгвам да си я паля на газ. ( и на -15 съм я палил директно на газ без грижи) Колата върти яко, и не може да запали, най-накрая запали и като почнаха едни припуквания едни гръмежи от ауспуха. Едвам стигнах до бензиностанцията.баси мамата, гасна ми неколко пъти Там пак въртех като гламав около минута за да успее да запали. Гърмежите си продължиха и след порденото изгасване не можех да запаля около 10 минути. А за нещастие бензин нямам.
След като запалих държах яко газ за около минута и лека полека се прибрах,
Явно е имало вода в горивото, или някак си е влезнало в изпарителя или карбуратора, не знам.
Единсвеното различно от друг път бе, че зареждах в шел последния път преди пътуване в провинцията, шото ми требваше така и така да взема винетка
И много се замислям каква газ са ми сипали там, защото друго обяснение нямам. След като колата загря и продухах двигателя всичко си заработи нормално, може би е захапало новата газ.
Просто размисли са това, но в ШЕл няма повече да стъпя.
П.С а има ли начин от някъде другаде да е влезнала вода?
Шел ли, какво ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- meltin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя майстор също ми е разправял за това как е намирал по половин бутилка пълна с някаква течност със странна миризма. Така че дали е вода или нещо друго случва се да сипват боклуци и все някой понякога е прецакан. Конденз се получава ама той не е в такива количества че да напълни половин бутилка все пак.
Просто газта идваща от Лукойл е пълен боклук. Не че разбирам, но не мога да си представя, как някой ще добави нещо в цистерната, когато тя си е под налягане. Аз досега от Шел оплакване нямам. От ОМВ има хубави има и боклукчави бензиностанции. Карам само бензин, моето мнение да не се счита меродавно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”