Мартин:
...но в крайна сметка не виждам смисъл да се спори по този въпрос.
Така си е. Комунизъм. Никой не те пита и да ревете и да не ревете така ще е.
хора на по няколко месеца във форума имат по 1000мнения както и да е преди 3 год в тоя форум нямаше една единствена излишна тема ,дори търсачка не ти трябваше.само смислени теми се допускаха и само кадърни хора отговаряха като Ваското1 и сие,сега всеки е професор
Като знаят и са се сблъсквали с конкретни проблеми защо да не напишат как са си го решили или ако карат някоя бангия за без пари да питат как да стане с още по-малко пари.
Мен пък страшно много ме дразнят колеги редовни в темите "ЧЕСТИТО"(един път си мислех да стана един тях, но се отказах страшно дразни) или 80% от мненията са в тези теми, останалите многословно казано "най-добре иди на майстор", а някой от тях най-обикновени юзъри се вживяват като модератори - ЛИЗАЧИ.
Че са ми заключвали теми - заключвали са. Да са живи и здрави. Ама три пъти по-идиотски от моите са оставали.
ОФФ-топика не лошо като идея за взаимопомощ, един разбира от едно друг от друго - това е мястото, където може да попиташ за конкретен проблем от колега неспециалист(защо не и специалист) по-запознат от теб в тази област, но теми от сорта "с коя маска ми изглежда по-добре колата"-да ти имам проблемите.
А че модераторите използвали форума за лични облаги, че е така - така е. Но нали си имаме поговорка "Не може да бръкнеш в кацата с меда и да не си оближеш пръстите".
Аре отново ЖИВИ И ЗДРАВИ и добро утро!!!