Кво стана с форума?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Харесва ли ви така ОФФ Топик раздела?

Да!
44
24%
Не!
107
59%
Все ми е тази!
29
16%

Общо гласове: 180
Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Re: Кво стана с форума?

Мнениеот Kozunak » Нед 03 май 2009 13:49

ISRalien написа:абе
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!
Знаете ли как се сортират 17 000 теми в 5 подфорума?
Знаете ли колко време отнема?
Абсолютни неблагодарници сте!!!
Най-малкото заради труда трябва да сте благодарни на хората, които се грижат за форума.

Абе! Знаеш ли кое е най-странното? Че знам колко труд е хвърлен, и въпреки това нещата са излишно усложнени. :) Точно това е и идеята на темата. То е ясно, че вече не може да се промени. Живи и здрави.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 03 май 2009 13:59

Ба`ти темата - 4 страници оплаквания.

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Нед 03 май 2009 14:15

И много повече ще бъдат, но едни ги е страх, други не им пука за форума... титаник

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Нед 03 май 2009 15:16

Защо трябваше да се "подобрява" стария форум? За да стане по-добър като сега нали

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Нед 03 май 2009 15:18

Andonov написа:но едни ги е страх, титаник

:shock В какъв смисъл ги е страх... Да няма наказателни бригади, аз да не съм разбрал.

П.П. На мен също предишната форма на офф-топика повече ми допадаше, но в крайна сметка не виждам смисъл да се спори по този въпрос.

Потребителски аватар
disela
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот disela » Нед 03 май 2009 19:20

Нямаме право да претендираме за нищо, поне тези който не сме членове и не сме заплатили членски внос.
Едит: Като сме тръгнали да се оплакваме, искам да изкажа мнение за модераторския екип. В последно време влизам само да чета, рядко пиша, и ми прави впечатление, че се заключват масово теми, направо една след друга - за да не се спамело излишно?! или пък имало тема за това?!.

Ми че то излиза, че за всичко си има вече тема, и не е препоръчително да се пускат нови теми..

И все пак ако сте на зор и пуснете тема, тя ще бъде заключена, понеже не сте търсили в търсачката и няма значение, че вие имате проблем, няма защо да се спами излишно, понеже форумо ке се прее*е, я сървар ще крашне, я хард че гръмне, от 2-3 мнения повече.

Наскоро даже направо се изумих, влизам в раздел Дизелови агрегати и гледам :О:О:О лал над 10 теми една под друга заключени, заради по-горе споменатите причини.

И искам да питам също администраторите, като са си написали модела на автомобила под ника, какво целят с това?

абе мъртва работа

Последна промяна от disela на Нед 03 май 2009 19:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Нед 03 май 2009 19:36

благодаря на всички,които поддържат форума...повечето от нас,които не са заплатили чл внос са на гости..
мнение на обикновен юзер-на оффтопика му ебахте мамата ,но ще свиквам ,ко да правя-ако не мога -нема да чета...

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 03 май 2009 20:31

jordanpar написа:
ligustrum написа:n

Форумът е.

абсолютно съм съгласен ,това че се пишат по 100000 мнения на ден и има по толкова много хора регнати постоянно няма никво значение,гледам сега хора на по няколко месеца във форума имат по 1000мнения :?: както и да е преди 3 год в тоя форум нямаше една единствена излишна тема ,дори търсачка не ти трябваше.само смислени теми се допускаха и само кадърни хора отговаряха като Ваското1 и сие,сега всеки е професор .

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Нед 03 май 2009 20:55

disela написа:Едит: Като сме тръгнали да се оплакваме, искам да изкажа мнение за модераторския екип. В последно време влизам само да чета, рядко пиша, и ми прави впечатление, че се заключват масово теми, направо една след друга - за да не се спамело излишно?! или пък имало тема за това?!.

Това е масово явление и по други форуми. Така се вживяват в модераторство разни хора, че едва ли не държат за идейната "чистота" и идеалност на форума. Особено за раздел офф-топик да се заключват теми защото били вече дискутирани е направо тъпо. В Интернет 99% от съдържанието е пълнеж, глупости и синтактично грешни изречения => да се опитваш да правиш един форум по-чист от общата статистика е просто безсмислено. Разбирам 2-3 основни раздела да се поддържат изрядни без излишни мнения, но за всички раздели е неуместно престараване.

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Нед 03 май 2009 22:33

като се регистрирах във форума четях почти всички раздели.но след ъпдейта на форума влизам за 2-3 мин на ден.
наистина е вярно че зачестиха темите от рода на "кои фарове да избера" но не мисля че като се раздели форума на 5653123123 подразела спамерите ще спрат да пишат в него. напротив ще спрат да пишат тези хора които разбират и могат да помогнат с нещо.не знам защо пиша това мнение тъй като тази тема скоро ще бъде заключена и забравена като много други тъй като всяка тема която не изнася на ръководството на форума бива заключена.забелязвам че много хора спряха да пишат и вероятно изобщо не влизат във форума (аз лично познавам 2-ма) и като гледам как са тръгнали нещата скоро тук ще отанат само тези които пишат темите от рода,който съм написал по горе в поста.
за финал ще цитирам groznika
groznika написа:Без своите потребители този, а и всеки един форум е само една празна таблица. Запомнете това!

Потребителски аватар
valsn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valsn » Нед 03 май 2009 22:34

Който има чувство за хумор ще разбере и клипчето и връзката с темата. Ако обаче се възприемате прекалено серизоно просто не го гледайте!
Като гледам съотношението модеротори / пишещи във форума е 20:35000, така че съм за първите!

Frank Zappa (guitar, vocals)

Discipline, you need discipline:

http://video.libero.it/app/play?id=6d1e ... eb31403421

Последна промяна от valsn на Пон 04 май 2009 7:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пон 04 май 2009 2:06

Мартин:
...но в крайна сметка не виждам смисъл да се спори по този въпрос.

Така си е. Комунизъм. Никой не те пита и да ревете и да не ревете така ще е.
хора на по няколко месеца във форума имат по 1000мнения както и да е преди 3 год в тоя форум нямаше една единствена излишна тема ,дори търсачка не ти трябваше.само смислени теми се допускаха и само кадърни хора отговаряха като Ваското1 и сие,сега всеки е професор

Като знаят и са се сблъсквали с конкретни проблеми защо да не напишат как са си го решили или ако карат някоя бангия за без пари да питат как да стане с още по-малко пари.
Мен пък страшно много ме дразнят колеги редовни в темите "ЧЕСТИТО"(един път си мислех да стана един тях, но се отказах страшно дразни) или 80% от мненията са в тези теми, останалите многословно казано "най-добре иди на майстор", а някой от тях най-обикновени юзъри се вживяват като модератори - ЛИЗАЧИ.
Че са ми заключвали теми - заключвали са. Да са живи и здрави. Ама три пъти по-идиотски от моите са оставали.
ОФФ-топика не лошо като идея за взаимопомощ, един разбира от едно друг от друго - това е мястото, където може да попиташ за конкретен проблем от колега неспециалист(защо не и специалист) по-запознат от теб в тази област, но теми от сорта "с коя маска ми изглежда по-добре колата"-да ти имам проблемите.
А че модераторите използвали форума за лични облаги, че е така - така е. Но нали си имаме поговорка "Не може да бръкнеш в кацата с меда и да не си оближеш пръстите".
Аре отново ЖИВИ И ЗДРАВИ и добро утро!!!

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пон 04 май 2009 7:35

по-малко ровене в офтопик, по-малко отговори и теми - по-слабо натоварени сървъри.
Няма човеци, няма проблем.

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Пон 04 май 2009 12:45

Времето ще покаже дали е за добро промяната. Аз започнах да свиквам, пък и много важен тоя оффтопик голяма работа. Важното е да си вършим работа, да има колегиален дух и да се забавляваме! :beer

Потребителски аватар
valsn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valsn » Пон 04 май 2009 16:27

jijibs написа:

Времето ще покаже дали е за добро промяната. Аз започнах да свиквам, пък и много важен тоя оффтопик голяма работа. Важното е да си вършим работа, да има колегиален дух и да се забавляваме! :beer

Точно така, повече чувство за хумор и по малко самовлюбеност. "Его"-то играе лоши шеги ставаме много сериозни и враждебни дори:
Долният клип е реклама за бира:

http://vbox7.com/play:7f17580a

:D :D :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”