Бургас - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
<Ro_ja>
Автомобил:
Двигател:

Re: Бургас - всяка последна неделя от месеца

Мнениеот <Ro_ja> » Съб 02 май 2009 14:42

MYCYPATA написа:
MYCYPATA написа:така колеги сега да попитам и аз на 2-3 маи в Сливен ще се проведе състезание по драг понеже на 2 е само тренировки а на 3 си е състезанието мисля да отида в неделя само та ако някои иска да ми прави компания да ми пише на л.с. смятам да тръгна в неделя 8.00 сутринта

ще съм на ОМВ в 8.00 до метро и ще минавам през аитос не по магистралата

предлагам довечера 19:30 да се съберм хората които имат желание.Срещата ще бъде на ОМВ и да се разберем за утре кои ще ходи и кои не в Сливен.Аиде вече ви чакам там : само VW

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Re: Бургас - всяка последна неделя от месеца

Мнениеот MYCYPATA » Съб 02 май 2009 14:52

<Ro_ja> написа:
MYCYPATA написа:
MYCYPATA написа:така колеги сега да попитам и аз на 2-3 маи в Сливен ще се проведе състезание по драг понеже на 2 е само тренировки а на 3 си е състезанието мисля да отида в неделя само та ако някои иска да ми прави компания да ми пише на л.с. смятам да тръгна в неделя 8.00 сутринта

ще съм на ОМВ в 8.00 до метро и ще минавам през аитос не по магистралата

предлагам довечера 19:30 да се съберм хората които имат желание.Срещата ще бъде на ОМВ и да се разберем за утре кои ще ходи и кои не в Сливен.Аиде вече ви чакам там : само VW

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
radinski
Автомобил:
Двигател:

Re: Бургас - локални срещи /всяка последна неделя от месеца/

Мнениеот radinski » Съб 02 май 2009 23:17

Колеги гларусчета :Mr Green Fun , сега изчетох цялата тема за Националния събор и в крайна сметка се оказва (или поне аз така го разбирам), че всъщност става въпрос за клубен събор.Няма да има поляни, палатки, скари .Една улица на която ще се спрат автомобилите а може и да е кои каде иска да спира и това е.Вечерта всеки с компанийката.Присъствал съм на тунинг събор в Англия и това представляваше една писта с огромна прилежаща поляна и сигурно над 1000 автомобила, палатки барбекюта с две думи красота.
Моля ви изкажете мнение щото май се отказвам да бия 200км, само за да се съберем в някой хотел и да се почерпим подобаващо.Със същата сила може да си отидем на поляните на Младежко примерно и да се разцепим тъй и тъй ще сме си само Б-с компания :beer.Кажете си мненията.

Потребителски аватар
Xa#r0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Xa#r0 » Съб 02 май 2009 23:29

:да: ако ще е така по добре тука някъде :D

<Ro_ja>
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот <Ro_ja> » Нед 03 май 2009 15:18

Господа софиянците ми се струва пак не са го измислили как може да се прави национален събор на асвлтова площатка.Нямам думи никаде няма да ходя почва за ми писва от глупости :не:

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Нед 03 май 2009 17:25

roja, ти се превръщаш в някакъв хейтър :twisted: , къде да се направи автомобилен събор. Не сме планинари не сме и патиланци да обикаляме поляните на някоя си планина или долина с колите. Има си оффроуд форум. Те сигурно си правят съборите на някой недостъпен пресечен терен. Сигурно е по-интересно.
П.С. Без лоши чувства

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Нед 03 май 2009 17:43

Колеги, разбрах че преди събитието ще бъде обявена програма, по която ще протече събора. Трябва да я видим преди да изказваме някакви предварителни заключения. А аз лично съм решил и ще се подготвям да нощувам в хотел Звездоброй. На място ще преценям ситуацията :)

p.s. някой ходи ли в Сливен днес? :)

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Нед 03 май 2009 17:48

аз съм се отказал вече

Потребителски аватар
radinski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radinski » Нед 03 май 2009 18:20

vesellin написа:roja, ти се превръщаш в някакъв хейтър :twisted: , къде да се направи автомобилен събор. Не сме планинари не сме и патиланци да обикаляме поляните на някоя си планина или долина с колите. Има си оффроуд форум. Те сигурно си правят съборите на някой недостъпен пресечен терен. Сигурно е по-интересно.
П.С. Без лоши чувства

Брат виж какво съм писал за тунинг събор в Англия говоря ти за коли високи сантиметър от асфалта.Отделно аз бях на крушунските водопади и там си беше поляна и беше уникално.Не си правя никакви генералнби изводи все още и аз чакам да видя какво ще се измисли щото наистина имам мерак да отида поне да си направя кефа за 2 дни.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Нед 03 май 2009 18:47

МУСУРАТА какво стана със снимките от лъка направи толкова мн и на пътя и на влизане в бургас къде са ве брат

Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Нед 03 май 2009 19:19

radinski написа:
vesellin написа:roja, ти се превръщаш в някакъв хейтър :twisted: , къде да се направи автомобилен събор. Не сме планинари не сме и патиланци да обикаляме поляните на някоя си планина или долина с колите. Има си оффроуд форум. Те сигурно си правят съборите на някой недостъпен пресечен терен. Сигурно е по-интересно.
П.С. Без лоши чувства

Брат виж какво съм писал за тунинг събор в Англия говоря ти за коли високи сантиметър от асфалта.Отделно аз бях на крушунските водопади и там си беше поляна и беше уникално.Не си правя никакви генералнби изводи все още и аз чакам да видя какво ще се измисли щото наистина имам мерак да отида поне да си направя кефа за 2 дни.

:bowdown :да: +1 :beer :beer :beer :drunk :drunk :drunk :bishop :bishop :bishop :kissy:

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 03 май 2009 22:46

Колеги от другата седмица съм на ваша територия, ще стоя цяло лято в Слънчев бряг и ще се радвам да успея да дойда на някоя ваша сбирка. А и ще ми е нужна вашата помощ, тъй като ми предстои смяна на масло и някои други неща по предницата, просто не ми соатана време да го направя в Русе

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Нед 03 май 2009 22:47

колега ко ще праиш в сънито

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Нед 03 май 2009 23:14

kokobraiz написа:Колеги от другата седмица съм на ваша територия, ще стоя цяло лято в Слънчев бряг и ще се радвам да успея да дойда на някоя ваша сбирка. А и ще ми е нужна вашата помощ, тъй като ми предстои смяна на масло и някои други неща по предницата, просто не ми соатана време да го направя в Русе

айде колега с удоволствие си приет при нас

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 04 май 2009 17:58

kokobraiz написа:Колеги от другата седмица съм на ваша територия, ще стоя цяло лято в Слънчев бряг и ще се радвам да успея да дойда на някоя ваша сбирка. А и ще ми е нужна вашата помощ, тъй като ми предстои смяна на масло и някои други неща по предницата, просто не ми соатана време да го направя в Русе

в Сл. бряг има къде да ти сменят всичко с доста добри цени на масло и филтри
ако искаш пиши да ти кажа къде е точно.
на ЛС.
:beer

xalerrelax написа:колега ко ще праиш в сънито

кво може да прави цяло лято :screwy :screwy :screwy
сладко от пясък mhihi mhihi mhihi

Върни се в “Организационен”