Проблем с АГУ
Проблем с АГУ
Колеги проблема ми е следния:Над 80 километра на газ като изключа от скорост автомобилът гасне.Каква може да е причината?
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Освен търсачката има и отделен раздел за АГУ.
По проблема. Това се получава почти задължително при пасат Б3 защото при тях въздуха необходим за горивната смес се взима от омблемата отпред.И като се вдигне високаскорост и пуснеш поеенерция влиза доста голямо количество въздух и ГС става доста бедна и двг-то гасне. Игнорират се въздухо проводите и се наглася така че да не се влияе от въздушни течения.
По проблема. Това се получава почти задължително при пасат Б3 защото при тях въздуха необходим за горивната смес се взима от омблемата отпред.И като се вдигне високаскорост и пуснеш поеенерция влиза доста голямо количество въздух и ГС става доста бедна и двг-то гасне. Игнорират се въздухо проводите и се наглася така че да не се влияе от въздушни течения.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
При мен не гасне обаче и не върви. Известно време карах на бензин и бях закачил тръбата и като реших извънградско да гарам на газ се оказа че по магистралата не върви тая кола и не върви. Чак край Пловдив се сетих за тръбата и спрях да я издърпам. Оправи се вървенето. Но и при 130км оборотите на празен ход бяха стабилни със закачен въздуховод.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:При мен не гасне обаче и не върви. Известно време карах на бензин и бях закачил тръбата и като реших извънградско да гарам на газ се оказа че по магистралата не върви тая кола и не върви. Чак край Пловдив се сетих за тръбата и спрях да я издърпам. Оправи се вървенето. Но и при 130км оборотите на празен ход бяха стабилни със закачен въздуховод.
В случая ме караш да си мисля че въздушния ти филтър е много зле.

Върни се в “Автогазови уредби”