Възпитание и култура му казват хората!
Който ги няма за негов минус си Е....
Няма нищо общо марката и модела!
Има и глупави от наща партия :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В тоя ред на мисли...ако някой култулно ми поиска предимство,с удоволствие му давам,обаче ако ми се прави на много хитър...
..пада ми пердето и става страшно!
А че във всяко стадо си има мърша,така е!И мен са ме засичали колеги с VW марка,но също така и опели,жигули,тойоти и квито други се сетите.Нищо ново!

А че във всяко стадо си има мърша,така е!И мен са ме засичали колеги с VW марка,но също така и опели,жигули,тойоти и квито други се сетите.Нищо ново!
Aми аз също съм толерантен и пускам пред мен или правя път - независимо от марката на колата
- обаче се дразня когато аз чинно се пристроявам и чакам някаква голяма колона, а някой гъзар знае че ще завива, ама мине в другата лента - цъкне се отпреди и чака да го пуснат в правилната лента-ами ако още двама трима направят това - защо въобще е оказано в коя лента да се престроиш.
Не правя път на хора нарушили правилата - виж ако има задръстване - много колони и си чакаме - кво ме бърка да го пусна- объркал лентата, не е могъл по рано да се престрой - абе то се усеща кога трябва да направиш жест.
- обаче се дразня когато аз чинно се пристроявам и чакам някаква голяма колона, а някой гъзар знае че ще завива, ама мине в другата лента - цъкне се отпреди и чака да го пуснат в правилната лента-ами ако още двама трима направят това - защо въобще е оказано в коя лента да се престроиш.
Не правя път на хора нарушили правилата - виж ако има задръстване - много колони и си чакаме - кво ме бърка да го пусна- объркал лентата, не е могъл по рано да се престрой - абе то се усеща кога трябва да направиш жест.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madcap написа:Аз да си кажа до сега не съм виждал Колега с нашия стикер
п.п. поръчал съм си стикери, вече
Е аз се извинявам за

За съжаление колега ние от провинцията май само ще се оглеждаме.Веднъж като патувах зад мене се движеха две голфета и нарочно ги пуснах да ме изпреварят да ги огледам ама нъц, нямаха стикери.
П.П я верно вземи направи и на колежката TanyaX. Не че няма да се познаете и без тях де

Върни се в “ОФФ-Топик - други”