Помогнете имам проблем с автоматичната кутия на Пасат Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
nicho
Автомобил:
Двигател:

Re: Помогнете имам проблем с автоматичната кутия на Пасат Б5

Мнениеот nicho » Вто 05 май 2009 12:31

konstantinov1980 написа:Мда, колега, автоматът събира повечко от ръчната. При мен на ръчната кутия на съвсем същата кола се събират 2,5 литра. Значи ще ти трябват 6 литра масло, а може и да ти трябва и около 1л за ръяна кутия за диференциала, но това майстора ще ти го каже, според спецификациите на производителя. Нали не хвърля масло скоростната кутия? помоли някъде да вземат проба от маслото да го видят как е. Те по принцип VW казват, че маслото никога не трябва да се сменя, но не предвиждат такъв живот на колите какъвто ние сме свикнали.

не не хвърля масло в един сервиз ми проверяваха маслото и казаха че било добре и нивото му е добре

miroslav_atanasov_bg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav_atanasov_bg » Сря 13 май 2009 15:17

Колеги, може ли да ми кажете дали мога сам да си проверя нивото на маслото в скоросната кутия на 1.8Т tiptronik?

nicho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nicho » Сря 13 май 2009 21:59

miroslav_atanasov_bg написа:Колеги, може ли да ми кажете дали мога сам да си проверя нивото на маслото в скоросната кутия на 1.8Т tiptronik?

здравей и на теб колега аз като ходих да ми го проверяват в сервиза видях 4е пропката е отдолу на котията на даното и ми стана интересно проверявасе само на запален двигател

Върни се в “Passat”