velinsl написа:...Интересно ми е на какви пари и време ви стъпа подобрението...
Честно казано не мога да дам точна информация, защото главата е от моя стария мотор, който поради проблеми го смених с 2Е. За целта купих цял ударен пасат с 2Е мотор, все пак приблизително:
ел. стъкла - 160лв;
ел. огледала - от ударения пасат;
ел. регулиране на фаровете - 2 фара 50лв + копчето - 10лв. = 60лв;
климатик - 390лв;
плафончета над задните врати - 10лв;
предните седалки си бяха плюшени а задните са подарък отедна морга - 0лв;
предните бели мигачи комплект - 10лв;
страничните бели мигачи комплект - 11лв;
гарнитури, гумички, масла, филтри, ремъци и други части - 120лв;
нов съединител комплект LUK - 180лв;
изпарител за газовата BRC AT90E - 120лв;
комутатор газ/бензин - 40лв;
кихалка и плочка за газ 30лв;
по спомен това е всичко или
TOTAL:1131лвРаботата по колата ни отне 4 дни

, иначе не е с газова инжекция защото 1200 лв не ни се дават. Пък и digifant-a не помни грешки (за сведение с този мотор Аз имам над 30000 безавариини километра на газ) и за това е така. По въпроса за гърмежите комутатора газ/бензин посволява да се премине на газ ако температурата на охлаждащата течност е над 30 градуса и оборотите са над 2200 - т.е. почти като при газовите инжекциони

. Преди 1500 км е сменено всичко по запалителната система. Монтирана е и кихалка след дебитомра (която по принцип е задължителна за този мотор) и с това смятам, че възможността за гурмежи е намалена до минимум. На газ колата при скорост 100...120 гори около 7.5/100, което собственика (автора на темата)го удовлетворява. Аз съм брат на собственика на колата и поради това, че той няма възможност в момента да пише отговарям Аз.
П.П. поздрави и успех на всички
особенно на тези които се захващат с тази галимация. С каквото можем ще помогнем!