Като паркират пред моя ритам гумата, ако има аларма и излезе някой му казвам, че паркирал пред гаража ми да се маха.
Ако не излезе или няма аларма фъскам гумата... няма да му чакам кефа я

LiRiX написа:Реално погледнато освен да им пускаш гумите друго не виждам.
Като паркират пред моя ритам гумата, ако има аларма и излезе някой му казвам, че паркирал пред гаража ми да се маха.
Ако не излезе или няма аларма фъскам гумата... няма да му чакам кефа я
theultimate написа:Цаката е 300мл спирачна течност приста - 2лв.
theultimate написа:Имам предвид че ако съм си купил гараж за сумати пари и някакъв дебил спре отпред, защото го мързи да търси две преки друго място, та ме ръсне 20-30лв за такси ще му унищожа колата или поне част от нея :Конкретно спирачната течност съсипва боята - става на петна.
Saladin написа:А и ако няма табела пред гаража човека от къде ще знае че е гараж?
dj_nako написа:theultimate написа:Имам предвид че ако съм си купил гараж за сумати пари и някакъв дебил спре отпред, защото го мързи да търси две преки друго място, та ме ръсне 20-30лв за такси ще му унищожа колата или поне част от нея :Конкретно спирачната течност съсипва боята - става на петна.
също така става и олио по стъклото, няма миене. А ако искаш хептен да пу прецакаш колата, отварях 1 см. от няко стъкло и с 3 флакона пяна за дограма му пълниш цялото купе. После като засъхне няма махане тая пяна.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта