стрелки на килоетраж г3
- SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
стрелки на килоетраж г3
Колеги имам проблем със стрелките на километража значи понеже си смених стрелките и сега не показва точно както беше преди особенно стрелката за горивото не мърда изобщо а аз изминах поне 20 или 30 км и тя немърда.Някои ако е имал подобен проблем да пише.ПОЗДРАВИ
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: стрелки на килоетраж г3
Е ако си напълнил резервоара до горе за 20-30км няма как да ти мръдне.Дори да не е до горе, ти за тея километри не си изгорил повече от 2-3 литра.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
ПРи мен стрелката за горивото се движи доста странно - като напълня резервоарът до горе, послре до 3/4 се движи нормално.
Но от 3/4 до 1/2 стрелката се движи много бавно и после изведнъж се намалява с много.
Егати и описаието направих но така е.
Поздрави.
Но от 3/4 до 1/2 стрелката се движи много бавно и после изведнъж се намалява с много.
Егати и описаието направих но така е.
Поздрави.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
все пак тя е потенциометрична и толкова малко отклонение е нормално да не се забележи все пак тва са 1-2 литра
- SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
значи аз преди да сменя стрелките имах бензин 1\2 карах малко градско после на дълго и стрелката си седеше все там имах ипроблем със стрелката на оборотомера слагам я давам на контакт и така няколко пъти и стрелката отиде много надоло под нулата на циферблата после забелязах че когато включа таблото издава един странен щум
после извадих стрелките и го пуснах без стрелки след което ги сложих жси4ко си стана но на горивото при положение че стрелката беше под 1\2 сега пак по нагоре затова ме претеснява.И незнам.Шашнах се малко.
после извадих стрелките и го пуснах без стрелки след което ги сложих жси4ко си стана но на горивото при положение че стрелката беше под 1\2 сега пак по нагоре затова ме претеснява.И незнам.Шашнах се малко.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”