Поло 6N2 - 2001г - техническа книжка на колата
Поло 6N2 - 2001г - техническа книжка на колата
Здравейте приятели! Отскоро съм собственик на Поло 6N2 2001г
но книжката която имам е на италиянски... става въпрос за книжката в която е описано всичко за модела...дебела е, състои се от няколко раздела включително и кога е минавала технически прегледи и тн. Това е книжката с която е излязла от завода. Някой има ли идея мога ли да я намеря някъде на английски (повтарям английски, не руски, румънски или какъвто и друг език...(по презумпция изключвам български, едва ли го има) и само на този модел - 6N2 - не ме интересуват другите, макар и да имат доста общо). Обърнах всичко в интернет, но не намерих нищо. Моля ако някой има същия модел да каже... попадал ли е някъде на подобна книжка... в интернет или ваобще може ли да се намери някъде. Съжалявам ако темата вече е дъвкана, но не намерих това което тарся с търсачката. Благодаря и лека!

Последна промяна от Anbuch на Чет 07 май 2009 11:16, променено общо 3 пъти.
Причина: оправих заглавието
Причина: оправих заглавието
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: Поло 6N2 - 2001г - техническа книжка на колата
На английски,можеш да си закупиш техническо ръководство онлайн. На издателство Haynes http://cgi.ebay.co.uk/Haynes-Manual-Vol ... 9004r36399
В книжката няма инфо за GTI и дизеловите двигатели
Иначе ,ако има нещо в книжката което особенно много те интересува,снимай ги и го постни тука,ще ти го преведа...ама цяла книга
В книжката няма инфо за GTI и дизеловите двигатели
Иначе ,ако има нещо в книжката което особенно много те интересува,снимай ги и го постни тука,ще ти го преведа...ама цяла книга

Много благодаря колега. Ще погледна дали шипват до България. На мен ми трябва точно тази просто моята е на италянски. Английски знам, но не и италянски....а прото ми се иска да видя как са дали нещата по книга. Може да дам моята да ми я преведат или просто да видя из тукашните книжарници. Мерси много.
А дали го няма PDF за сваляне от някъде?
Някой да е намирал?
Някой да е намирал?
колега пробвай тук - http://www.pdfoo.com/pdf-215/volkswagen.html но аз така и не успях да го сваля. някой ако има още идеи откуде, как да сподели...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”