Писна ми вече - пак ме обраха

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Писна ми вече - пак ме обраха

Мнениеот Spunky » Сря 15 мар 2006 18:25

Колеги днес на обяд пред НБУ са ми разбили колата и са ми откраднали музиката и някои важни документи, които не са мои. Надявам се на който го е направил да му се случи най-лошото. Писна ми. Имах някаква надежда за тази държава, но вече не. Няма да се върна пак в България. Не искам да живея в такива условия. Разбирам да беше някъде през ноща на неоживено място, но това не съм очаквал. А и панела си беше в мен. Разбили са ключалката и сега немога дори да отворя вратата и влизам от другата страна. Ще видим какво ще платят застрахователите, но се съмнявам изобщо някаква нормална сума да ми платят. Ако някой попадне на Pioneer DEH-P840MP без панел или кръгла туба, бих помолил да ми съобщи.
Ето за този плейър става въпрос:
Изображение

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: Писна ми вече - пак ме обраха

Мнениеот landwarrior » Сря 15 мар 2006 18:27

Spunky написа:]
и аз незнам вече кво да кажа,предлагам всички да си обираме крушите и яко газ извън бг ,такова чудо няма никаде във нормална държава

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Сря 15 мар 2006 18:32

Преди известно време някъде четох, че дори в Румъния проблемът с дребните кражби от МПС бил решен и дори из Букурещ имало рекламни плакати призоваващи хората да си оставят автомобилите отключени....

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 15 мар 2006 18:48

Много кофти случка Спънки, на един мой бивш съученик му откраднаха пайнер 9-та серия пак посред бял ден, само че мястото беше Ситняково. Проблема е не само в тези дето крадът, ами и в тези, които купуват крадената стока.
А това, че е станало посред бялден - направо нямам думи, много са нагли копелета да им изсъхнат ръчичките дано.

Мога да ти кажа само да не се ядосваш, просто е станало и нищо не може да се направи.

Лично аз искам да призова форумците да не купуват крадени стоки незавиисимо от това, че са ефтини по този начин инвестирате в собствената си кражба

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 15 мар 2006 18:52

Аз съм го намислил даже скоро да 4езвам, 4е ми писна и от "закони" :!:

Потребителски аватар
TanyaX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TanyaX » Сря 15 мар 2006 19:01

Sorry :!: късмет следващия път :wink:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 15 мар 2006 19:13

niikoo_1 написа: Проблема е не само в тези дето крадът, ами и в тези, които купуват крадената стока.
Лично аз искам да призова форумците да не купуват крадени стоки незавиисимо от това, че са ефтини по този начин инвестирате в собствената си кражба

:да: :да: :да: :да:
Проблема е във втората употреба. И аз призовавам да не се купуват части втора употреба, които се крадат ...

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Сря 15 мар 2006 19:14

niikoo_1 написа:Лично аз искам да призова форумците да не купуват крадени стоки незавиисимо от това, че са ефтини по този начин инвестирате в собствената си кражба

С колегата "Венто" се занимаваме с караудио 2-ра ръка и често ни предлагат разни крадени неща , но както е описано и в сайта ни ние не толерираме крадените вещи , защото по този начин стимулираш крадеца да открадне пак :!: А на мен ми е до болка познато какво е да ти свият радиото примерно....

Потребителски аватар
ARMO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ARMO » Сря 15 мар 2006 19:17

А как ще разберете коя част втора употреба е крадена и коя не?

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 15 мар 2006 19:23

ARMO написа:А как ще разберете коя част втора употреба е крадена и коя не?

Еми като дойде някой при тях и им предложи пайнер 9та серия или някакъв висок клас хед-юнит за малко "без пари" ясна е работа, че е крадено. Другото, което ми идва на ум, е че когато един касетофон е краден, ако ти си крадеца няма да имаш много време да го извадиш нежно като хората от шейната и ще го одраскаш или нараниш.
Отделно ако касетофона е без шейна и кабели и продавачът му няма книжките с инструкцийте към него или кутия работата ясна. С две думи може да се разбере кога нещо е крадено.

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Сря 15 мар 2006 19:35

Особено пък ако няма панел :shock незнам изобщо за какво им е...

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 15 мар 2006 19:37

Spunky написа:Особено пък ако няма панел :shock незнам изобщо за какво им е...

Панели намират, аз писах по горе за едно приятелче. Въпроса е от къде намират панели, защото е честа практика да се крадът дъната без панелите.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 15 мар 2006 19:41

Няма оправия или не слагаш нищо и се мъчиш или платени паркинги , засега това е положението.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 15 мар 2006 19:44

Ебати гадните наркомани крадливи.Направо избеснявам само като чета ,недай си боже да ми се случи на мен.Но само да има късмет някой когато се прибирам през ноща да го видя да ровичка по някоя кола ,ще му счупа пръстите и ще го довлека някоя последна неделя пред НИМ.Лелеее ебати СКАПАНАТАААА държава.Как може ние да си се потим и да си копуваме нови неща или с доказан произход ,а некви келеши само и само да се надрусат ти обръщат количката надолу с главата.Извинявам се ОФФ ама направо вече не издържам сори

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Сря 15 мар 2006 19:44

колега,наистина ти съчувствам :( на мои приятели вече 2-3 пъти им разбиват колите там :shock .аз като ходя на лекций винаги я оставям или на паркинга/не 4е е много сигурно и там :lol: / или отсреща на тротоара с риск да преча,но поне постоянно минават хора :twisted:

Последна промяна от Slayera на Сря 15 мар 2006 20:40, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”