обороти голф3 1.8бензин
обороти голф3 1.8бензин
Здравейте всички! смених си скоростите на Г3 от автоматик с ръчни, но имам проблем с оборотите на място държи 2000 а като го натоваря малко стават 1000 а мисля, че трябва да са 900 дали може да е от някой датчик или си нямате на представа...
благодаря предварително
- kopsa
- Автомобил: Passat B 5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Re: обороти голф3 1.8бензин
колега виж си вакум маркучето което утива към моно инжекцията може да е от него скоро има една такава кола тук,и се оказа че е от него
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Уточни малко-на студен или на топъл двигател ги прави тез мизерии? Как си с паленето?
П.П:Защо си смени скоростната кутия?
П.П:Защо си смени скоростната кутия?
ми прави го и на студен и на топал двигател и аз мисля че е от датчика, които в лиза в моноинжекцията но не съм сигурен. а скоростите ги смених. защото мозъка не беше в добро състояние, и като вдигна над 110 - 120 и връщаше 3 та сам и се чуваха страшни звуци от мотора. а не мойах да намеря мозък в почти цяла софия... 

- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
forrar написа:Здравейте всички! смених си скоростите на Г3 от автоматик с ръчни, но имам проблем с оборотите на място държи 2000 а като го натоваря малко стават 1000 а мисля, че трябва да са 900 дали може да е от някой датчик или си нямате на представа...благодаря предварително
Аз пък мисля че трябва да са ти 800 като на моя АБС

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”