Какво мислите за LEON-а? тия 2000-2002 дето са. Бензиновите агрегати ме интересуват. Разгледах из техния форум, но все пак ще ми е по-интересно да чуя няколко неутрални мнения
Много готина кола, същата технически като Голф 4 и Ауди А3, исках да си взема 1.8Т такава но са само по 180 коня и са акцизни и затова си взех Голф. Иначе ми харесва защото не са толкова масови.
Мой познат и колега имаше такава машинка същата като на снимките (2003та год) само, че синя.Доста сме патували с него и съм го разпитвал кви са му впечатленията доста е беше доволен от колата, направо я обожаваше . Мисля, че беше 1.6
Благодаря Ви колеги. Ами конкретно 1.6 че е горе-долу e икономичен. А купето по-тежко ли е от това на Golf IV ? Аз мисля, че с 1.6 ще си върви прилично количката
Моя колежка има такъв леон 1.6 16v 105 к.с.(нали за този мотор говориш). Карал съм я из града и според мен са си норнални тея коне. Аз имам Г3 1.6 101 к.с. , сеата си върви повече.
Гледах у Варна едно лъвче 1.6 100 или 105 коня беше нещо такова. Тъмно син металик, бъкано с екстри... обявената цена беше 11 000. Направо се влюбих... остава времето да покаже дали ще мога да си го позволя
днеска го купихме това от Варна Утре снимки 1.6, 105 кончета, броня от Coupra модела, тъмни син металик, пълни екстри само утре правим документите и гаааас. Много готина колица. Едит: покрай бала и не мога да я щракна понеделник като я регистрираме обещавам да ви го покжа
Последна промяна от LiRiX на Съб 23 май 2009 21:51, променено общо 1 път.