газта в ботилката наистина е в течно състояние....НО няма начин в нея да попадне вода!
Който успее да ги смеси и аз го признавам! Има лично 2 бири от мен
Мисля сам знаеш, при горене на газта -> което е химическа реакция
какво се получава в резултат.. има ли вода в него?
Бъди далеч, че ти зареждат само смес пропан/бутан...
сис сигурност в бутилката по всяко време има и въздух.. демек азоти и кислород...ни хим реакцията е по-бавна
Сам можеш да предположиш че и пропана и бутана са въглеводороди..
и могат първо да се смешат с вода, и второ да влязат в химична реакция с нестабилни елементи, резултата също ще е вода...
абе има много начини вервай. ми...
и е съвсем нормално да отиде до изпаритела газ и вода разбърболичкано... и там да се получи охх леле мамо, щото водата не може да се изпари както газтта..
ша имам ли бири, или искаш да напиша химичната реакция?
размислите са ти правилни до някъде, но.....
При изгарянето на газта наистина се отделя вода Обаче тази вода се изхвърля през изпускателната система нали така?
Ясно е, че няма само пропан/бутан в газта, но да набият вода?! Едва ли? При газта не стават такива врътки както при бензина. Запознат съм няколко доставчици на пропан/бутан и съм наясно как седят нещата.
Не знам Шел от къде взима газта си ....тъй като всичките си имат свои шефове, които плащат за марката...следователно всеки прави както си иска....
Мда заслужаваш бира....ще я имаш
привет да се включа и аз!!! Въпреки че вече съм с печка, да кажа само че сами сипвали миналата зима газ която беше почти замръзнала- това го видех защото като цъкна да вади пистолета от зарядното на колата остана едно "пацулче" тварда каша!!! Та значи незнам дали се смесват, но може да са сипали и вода на колегата!!! С 50л бутилка, която изключва на ~41л изкарах така от София до малко преди Габрово и колата угасна/ около 200км/ !!! Изводите оствям на ВАС!!! Късмет на всички!
Един път си говорих с един собственик на газостанция и обясняваше че всяка сутрин източва по една кофа конденз, иначе рискува да му се счупи от водата помпата понеже е някаква сравнително финна механика. А самата помпа не е евтина(не помня точната цифра). Освен това ми обясни че на ОМВ и другите големи вериги помпите са им по-здрави и по-скъпи и помпят каквото има т.е. и вода и други боклуци.
ЕЕЕ тук един колега манда една сонда сума време ама нямам апарат да я снимам. Значи поплавъка с механизъм задейства един клапан който спира зареждането на бутилката.В същото време има една тръбичка, която при правилно монтиране е близо до дъното на бутилката. Ако няма зима (т.е. винаги е топло времето) може да караме и само на бутан, тъй като той се изпарява и създава налягане в бутилката за изтласкване на течната фаза.
Мога да споря със всеки че вода в газта има. При метана с който работя също има и измерването се нарича точка на роса. Скоро правихме такава проверка и на едно маясто при 10 бара налягане излезе на -29 градуса.(при тази температура се получава конденз)
Основно в газта водата може да се образува като конденз, но не само.Ако имаме компресор нагнетяващ вода в момента в който налягането на водата стане по-голямо тя ще влезе при газта. Не вярвам това някой да го прави но конденза е неизбежен.
Просто колегата може да е имал лош късмет и като е зареждал да са му цвъкнали и водичка.
П.п. Това дето го каза meltin също е вярно. Водата замръзва в помпите и им е....т м__а.
Пропан-бутанът (ПБ) при нормални условия почти не разтваря в себе си вода (по-малко от 0.05%). Под налягане тази стойност може би ще се увеличи, но мисля несъществено (нямам данни). Основните проблеми според мен идват от превишаване на допустимото съдържание на бутан през зимата, а също и на разните примеси. Някой специалисти казват, че в продавания в България ПБ, ако се потърси качествено (разбирай сериозен лабораторен анализ) може да се намери цялата Менделеева таблица. И това е така, защото в България качеството на състава на ПБ не е нормативно регламентирано. Има само един стар стандарт от 80-те, чието спазване дори не е задължително.
А иначе, наистина няма проблем в бутилка с ПБ да има и вода. Не е необходимо непременно да са в разтворено състояние. Но това се отразява не толкова на работата на двигателя, колкото на джоба. Какви са причините в бутилките да попадне вода? Може би същите, поради които вода влиза и в резервоарите ни. Все пак водата може и да не гори, но е почти без пари и най-важното – почти два пъти по-тежка от втечнения ПБ.