Работа на нефтена платформа ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Работа на нефтена платформа ?
Познат е на нефтена сонда в Казакстан,работата е при нечовешки условия и един месец бачкаш,един месец почиваш.Там определено си скапваш здравето,но за няколко години си заслужава.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пич Ако си на 18г по добре се стягай за 2-3г на нефтена платформа .Да почваш от долу нагоре да растеш и, ако си малко повече работяга и работиш с ъкъла, ще печелиш повече от средно голям бизнесмен в Бг макар и да на ниско плтена работа.Ще си постигнал повече отколкото един "бизнесмен" и после ще си вееш оная работа. Де да бях Аз на 18г сега има работа ама години семейство много работи станаха .Отивай не се назландисвай и нека Господ да е с теб...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да попитам, до колко е опасна тази работа!!?? Все пак сме млади още ....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Повече безопастно от колкото на стройтелен обект в България 

- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
и трябва да знайш език естествено
Щом така си решил успех!!!
В България няма живот за млади... Добре е, че имаш желание.
В България няма живот за млади... Добре е, че имаш желание.
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
В България е добре май само за управляващите. А за нас обикновенните хора ни остана рано или късно да си стегнем бухчите и да бягаме. Чувал съм, че работата е изключително тежка и влажния климат ти разкатава здавето особенно в Северно море около Норвегия. Но за млад организъм 1 година си е нищо. Виж за дедовци по 40+ години ревматизма и тежките условия не са препоръчителни. Успех колега ако се решиш!!!
Колкото до годините няма да ми е първата работа бачкал съм и преди тогава бях на 14 и ще продължавам само че врътката е такава че ако усетя че заплащането е твърде голямо(ох вкусът на парите) няма да искам да следвам аз сега се колебая и нещата клонят към платформите не бих се качил само заради кинтите защото ако работата не ми харесва няма смисъл да я работя така че стават много фактори над които човек трябва да помисли преди да започне такава работа. 

Нещата са много относителни виждал съм атлети на по 60 години дето могат такива като мене да ги пляскат с една ръкаembi4a написа:В България е добре май само за управляващите. А за нас обикновенните хора ни остана рано или късно да си стегнем бухчите и да бягаме. Чувал съм, че работата е изключително тежка и влажния климат ти разкатава здавето особенно в Северно море около Норвегия. Но за млад организъм 1 година си е нищо. Виж за дедовци по 40+ години ревматизма и тежките условия не са препоръчителни. Успех колега ако се решиш!!!
И моите 2 цента по темата.
Когато за ниско квалифицирана( и не само) работа дават много кинти, значи се бачка яко. Никой не дава пари без да те изстиска. Много е важен текстът с дребен шрифт т.е. детайлите. Да не се окаже, че от тия 4-5000 на месец ти останат 2000.
Не знам дали е истина или майтап, но съм чувал, че на двама работника има едно легло, нали и без друго са на по 12 часови смени
. И вторият момент е почивката на континента-след тежък труд гледаш да разпуснеш и много-много не броиш кинтите.
Не те обезкуражавам, ако си решил да пробваш, дерзай. Все пак и там хора бачкат, но едва ли е леко.
Упс, още нещо важно-езика.
Успех.
Когато за ниско квалифицирана( и не само) работа дават много кинти, значи се бачка яко. Никой не дава пари без да те изстиска. Много е важен текстът с дребен шрифт т.е. детайлите. Да не се окаже, че от тия 4-5000 на месец ти останат 2000.
Не знам дали е истина или майтап, но съм чувал, че на двама работника има едно легло, нали и без друго са на по 12 часови смени

Не те обезкуражавам, ако си решил да пробваш, дерзай. Все пак и там хора бачкат, но едва ли е леко.
Упс, още нещо важно-езика.
Успех.
- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Навремето кандидатствах и ме одобриха,пратиха ми договор, но до там - причини много.
Първо имаш тренинг- в т.ч оцеляване - излизане от хеликоптер във вода-трябва да можеш да плуваш.
Второ - за тези пари ще срешнеш всякаква сган.
Трето - като почне да те "тресе желязото" - морските да обяснят по-подробно - трябва да имаш наистина желязна психика. На 18 за колко време си се отделял от семейство и приятели? А седял ли си в открито море? Не случайно повечето са над 30 год.
4. Работата е наистина тежка и опасна и много много мръсна.
Успех все пак!
Първо имаш тренинг- в т.ч оцеляване - излизане от хеликоптер във вода-трябва да можеш да плуваш.
Второ - за тези пари ще срешнеш всякаква сган.
Трето - като почне да те "тресе желязото" - морските да обяснят по-подробно - трябва да имаш наистина желязна психика. На 18 за колко време си се отделял от семейство и приятели? А седял ли си в открито море? Не случайно повечето са над 30 год.
4. Работата е наистина тежка и опасна и много много мръсна.
Успех все пак!
" не бих се качил само заради кинтите защото ако работата не ми харесва няма смисъл да я работя"
Така е няма нищо по-хубаво от това работата ти да ти носи удоволствие, тогава я възпрпиемаш като игра.
Така е няма нищо по-хубаво от това работата ти да ти носи удоволствие, тогава я възпрпиемаш като игра.
-
- Автомобил:
- Двигател:
До сега някой да работил в чужбина и най вече на такава платформа,пич всички ще са както теб и дори и по зле. В чужбина се бачка повече от колкото в България това да го знаеш.Но се свиква-повярвай ми имам опит в това начинание...Успех
velinsl написа:" не бих се качил само заради кинтите защото ако работата не ми харесва няма смисъл да я работя"
Без образование и стаж,ти си общак дето бачка нон-стоп най-калната работа там,незнам на кой му харесва такава работа,всички са там да изкарат некой еврак за 3-4 год и се спасяват.Неподценявай това което колегите ти казват,не много хора имат психиката и физиката за тоя чанч,иначе мога да ти пожелая само успех в това начинание
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Влез в Лада Форума и потърси Kiril_Bulgaria - човека работи по платформи от доста години мисля 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”