Турбо на пасат Б5
Турбо на пасат Б5
По всичко личи ,че ми заминава турбината...над нея всичко е в масло
а сега в студовете направо ми прокапа от корите.Някой да знае каде мога да я ремонтирам,сменя и за какви пари става въпрос евентуално-мерси !!!

турбо В5
според мен,колега са семерингите на турбото. Сменяй ги бързо,преди наистина да си е заминало самото турбо!! Как и къде,за съжаление не мога да те упътя,но ако се разровиш из нета-няма начин да не намериш достатъчно места за ремонт на турбокомпресори. Иначе нов ти е 1500лв.-защо да даваш грешни пари?!
- kondzhagyulo
- Автомобил:
- Двигател:
- ico.stoev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Турбо на пасат Б5
виж във Варна ги оправят това им е саита http://www.unitechturbo.com/
- dimmit
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз ги свалям и ги нося да ги рециклират ако решиш ми пиши dimmit@email.bg в софия
- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
колега,преди да решиш дали да рециклираш турбината или не,прочети малко отзиви на хора които са правили процедурата.нова турбина е най-добре. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 21f7a1a79c
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моя е v6 мотора..също сутрин в гаража до дясната гума откривам прясно масло..по съвета на колегите се свързах с унитехтурбо варна..и им обясних,че е възможно да имам теч на масло от турбото..като им казах,че може би заради това колата не пали като е загрята..казаха ми ,че между двете неща няма нищо общо..