какво е това устроиство ?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
naiturseniq
Автомобил: VW Passat 2016
Двигател: 2000 TDI 150hp

какво е това устроиство ?

Мнениеот naiturseniq » Нед 10 май 2009 22:30

Имам кларион , така закупих колата, с ТВ тунер , сд чендж и тази джаджа също е свързана към неговото захранване. Имам съмнение че е хендсфрии но нз как да го ползвам .
Изображение
Така изглежда входа отвън. Изход за Удп ЛАН кабел (за обикновен lan кабел е буксата)
Изображение

А ето как изглежда самата джаджа скрита до касетофона зад кората на таблото
Изображение отпред

Изображение отзад

Изображение огоре

едното кабелче е свързано с микрофон закачен на тавана. Интернет кабела излиза отсрани и е показан на втората снимка - като вход , нз какво трябва да свържа към него , ако е телефона как ? Имам Нокиа Е65 и Ериксон з650

Другия кабел личи че е захранващ, има и една букса за кабел която е празна мисля пишеше индикатор.
На първата снимка се вижда и че има магнитче над АСР а за закрепвяне на нещо можеби липсващата част .

Кажете какво трябва да се купи или става или нестава това.

Доколкото знам колата е имала и някакъв мисля GPS за проследяване , устроиството е било оставено в багажника и приятеля ми го върна на фирмата преди да взема колата .. той мислел че е модем някакъв и затова го върнал а те му казали че било за проследяване на колата . От испания е колата , ползваше се от една фирма там. Но нз дали е имало отношение към въпросната джаджа по скоро е хендсфри .
Помогнете :)

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Re: какво е това устроиство ?

Мнениеот misho_GTI » Нед 10 май 2009 22:38

Със сигурност е хендсфрии.
Кажи модела на плеъра.

Потребителски аватар
naiturseniq

Мнениеот naiturseniq » Нед 10 май 2009 22:43

Clarion Clarion VRX 6570 Rz

неразбирам руски ама ето инфо :
http://www.avtozvuk.com/az/2000/03/p52-54.htm

Имам книжки за всеки елемент от устроиството. За тунера, за антената, за ченджъра, за самия контролен панел, но няма нищо за това и подозирам че е инсталирано впоследствие. Няма никакви надписи за марка ...или номер. :banghead:

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Вто 12 май 2009 12:47

Честен да съм и на мене ми прилича на хенцфри даже един мой приятел повече от приятел де , има ауди а 6
и му истръгнахме хецфрито същото е !

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Сря 13 май 2009 9:28

Това е точно хендсфри. Един приятел си докара Сеат Ибиза 2001 и имаше такова нещо. Съшата работа, както казваш. Букса за 12 волта, RG-45 букса, микрофон в салона и едната тонколона, мисля предна лява, прекъсната през това устройство,предполагам играеща роля като получиш обаждане устройството да спре сигнала през нея, да подаде MUTE на радиото, и да пренасочи от телефона.

Потребителски аватар
naiturseniq

Мнениеот naiturseniq » Сря 13 май 2009 20:54

Мерси че изяснихме какво е ,а като сте вижадли такова хендсфрии може ли да ми кажете какво се включва в лан буксата и как после да си вкл телефона ?

Каква е липсващата част и от къде да се сдобия :)
Въобще ще мога ли да го ползвам или и аз да го търгам ...

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Сря 13 май 2009 22:16

Ами тоава което аз видях беше същото !
Обаче веше вързано за стойка на момилен
телефон Нокиа ! От там се команда ше !
При тебе вече не знам как е с двд !

Потребителски аватар
MaLixx
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MaLixx » Чет 14 май 2009 0:46

Здравейте на всички :)И аз да се включа малко по темата :P Както спомена по-горе колегата theraven 8) ,като си взех ибизката почнах да гледам къде какво има и се натъкнах на това устройство.. Само,че при мен имаше надписи и бързо разбрах за какво става дума,но също така разбрах,че и не мога да го ползвам,защото му я няма тази част или поставката,която прави връзката с телефона.. И така реших че ми е излишно и го премахнах :)Начина на работа е следния:Мобилният телефон се включва в поставката и когато някой звъни,автоматично се прекъсва сигнала на преден ляв високоговорител,подаван от радиото или сдито или каквото е там и се пуска този на телефона.. А има и такива модели,които са с bluetooth и нямат поставки.Това вече зависи и от самия телефон дали има такава опция ;) ето и какво представлява моето..

mitnick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitnick » Пон 18 май 2009 10:00

Аз съм с А6 и имам телефон с марка Ауди в подлакатника... телефона е свързан със същата букса... naitarseniq ако искаш като идвам към варна да се видим да го пробваш дали ще ти стане... аз лично се интересувам дали яко някой знае има стойки за нокиа със същата букса

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”