stoqn_g60 написа:sportul написа:със сигурност е мн куриозна случка и сега ше ти се смея
На това викам аз форумна подкрепа!!!
Тя цялата тема е тука

viewtopic.php?f=60&t=143423
stoqn_g60 написа:sportul написа:със сигурност е мн куриозна случка и сега ше ти се смея
На това викам аз форумна подкрепа!!!
emo-gar написа:doaiena написа:Офф!
Слава богу
Аз си по - мислих, че може да прескочи центровката на а.ремък и делкото!
Ти пък чак взе да заекваш в писмен вид..
ogata написа:1.6 856 к.с. Карбуратор пиербург
dj_nako написа:theultimate написа:Имам предвид че ако съм си купил гараж за сумати пари и някакъв дебил спре отпред, защото го мързи да търси две преки друго място, та ме ръсне 20-30лв за такси ще му унищожа колата или поне част от нея :Конкретно спирачната течност съсипва боята - става на петна.
също така става и олио по стъклото, няма миене. А ако искаш хептен да пу прецакаш колата, отварях 1 см. от няко стъкло и с 3 флакона пяна за дограма му пълниш цялото купе. После като засъхне няма махане тая пяна.
pahata написа:...По мой набюдения не е възможно тейкато всички голфчета 2 с 1.8 са GTA..
megalodon написа:Доверен тенекеджия с фактури?
beuchat написа:Отивай при fens_
wmalevski написа:Здравейте колеги, търся човек с блъснато поло от Силистра, моля някой ако знае за кой става дума - да ми даде някакъв контакт с него (надявам се няма доста такива случаи)
Vizor написа:За какво търсиш блъсната г40-ска ?
Дай 4 бона и ще ти блъсна моята
profesor humel написа:колега лятната гума е боклук спрямо всесезоната и ако още си мислиш че няма варви питаи някои дето разбира да ти поясни за кво става вапрос. щото днес така изпраих един завои с летните гуми че сега ще правя предница,щото се варзах на акала на такива професори кото теб дет ма набутаха с тия гуми и сега ма е ят ама се тая
Thriller написа:махнах катализатора и колата почна адски да пуши.значи колата ми понагаряше масалце, но не кадеше така.как мога да направя нищо да огранича това неприятно нещо??
hooligans написа:важното е да ги биеш докато не почнат да ти се молят да ги е**ш![]()
тогава значи са живи и ги боли много
ittso написа: Такива микроключета има в почти всеки загазин за електронни компоненти ...
atanas09121978 написа:гоолфа е 1.9tdi конби без удар бял и се разпродава на части.липсва само предна броня.
serjinio0568 написа:колега тия инжектори сас дюзите ли варвят
profesor humel написа:ми колега може да се направи интерколер но ще ти погалне мн пари и едва ли ще си струва моита е без климатик и пак е интерколермалко странно ама е така. ми колега трябва да намериш начин да земеш или ваздух от климатика или да охдалиш ваздоха с климатика
Night_elf написа:Мойта каляска е с двигател 1.9 ТеДИ 105 коня и мога да кажа само хубави неща за нея ...
Карам я някъде от декмври месец и не мога да се оплача .... Даже не бих казала ,че е шумна![]()
Върви доста прилично за 105 коня ,други голфаджийки не ми се опъват по пътя![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта