пасат .купето вътре се мокри.
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасат .купето вътре се мокри.
имам едно комби .сас шибедах.съмниавам с 4е от канал4етата за отичане на жодата на люка несто е запу6ено или скасано ниакаде .под стелката на шоф6ора се мокри когато вали.от доло е здрав пода .все пак vw.ако ниакои има лекарство или нещо такова..
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: пасат .купето вътре се мокри.
PHILL GT написа:имам едно комби .сас шибедах.съмниавам с 4е от канал4етата за отичане на жодата на люка несто е запу6ено или скасано ниакаде .под стелката на шоф6ора се мокри когато вали.от доло е здрав пода .все пак vw.ако ниакои има лекарство или нещо такова..
Провери около ръчката за отваряне на предния капак!!!На мен от там ми се пълнеше....тоест като махнеш пластмасата около ръчката и там има едно място....незнам някаква дупка и беше залепена гума...че тази гума се беше скъсала и се пълнеше с вода вътре!!!Дано си ме разбрал

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хм, а пък на мен ми прокапа от самата врата! Опитах се да я понаглася малко, защото беше пропаднала и... протече между вратата и купето.
А иначе миналата година щях да се одавя заради лошо поставяно предно стъкло. Течеше между купето и стъклото. Успях да го запълня със силикон.
Идеята е не да се оплаквам, а просто да кажа, че е възможно проникване на вода от всякакви странни пътища. Трябва много старателно да се проследи от къде може да е и дори най-малкото мокро петънце е показател. При мен миналогодишния проблем си пролича от 1 петънце, по-малко от 2 мм ширина и дълго около 10-20 мм.
Успех, защото е много гадно, знам!
А иначе миналата година щях да се одавя заради лошо поставяно предно стъкло. Течеше между купето и стъклото. Успях да го запълня със силикон.
Идеята е не да се оплаквам, а просто да кажа, че е възможно проникване на вода от всякакви странни пътища. Трябва много старателно да се проследи от къде може да е и дори най-малкото мокро петънце е показател. При мен миналогодишния проблем си пролича от 1 петънце, по-малко от 2 мм ширина и дълго около 10-20 мм.
Успех, защото е много гадно, знам!

- ArturDent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат .купето вътре се мокри.
PHILL GT написа:имам едно комби .сас шибедах.съмниавам с 4е от канал4етата за отичане на жодата на люка несто е запу6ено или скасано ниакаде .под стелката на шоф6ора се мокри когато вали.от доло е здрав пода .все пак vw.ако ниакои има лекарство или нещо такова..
За какъв пасат става въпрос ?
- aisd
- Автомобил: пасат
- Двигател: AVF 2005
и на мен преди време ми мокреше от задна лява страна. установих, че при силен дъжд или като я мия, покрай стъклото влиза вода и от долната част на вратата, където имо отвори влиза в купето. свалих кората на вратата и залепих найлон който да отвежда водата. от тогава нямам проблем с тази врата. но от изведно време почна да го прави и от задна дясна страна. ще трябва пак да правя същият номер